[AUDIO] Investiţie de 50.000 de euro în Valea Domanului. Copiii de la CSM Reşiţa se vor putea pregăti pe un teren sintetic acoperit

Încă o investiţie se concretizează zilele acestea în Valea Domanului! Când vor veni din vacanţă, tinerii sportivi ai clubului CSM Reşiţa vor avea la dispoziţie un teren sintetic acoperit cu balon, în zona din spatele tabelei de scor. Alături de fotbaliştii rossoneri, se vor putea pregăti aici şi sportivii de la celelalte secţii. Cu detalii, şeful din Valea Domanului, Cristian Bobar:

„S-a montat un teren sintetic nou, cu dimensiunile de 50 m lungime şi 25 lățime; urmează să fie montat până în data de 20 ianuarie și balonul. Intenţionam să-l montăm la sfârșitul anului, dar am luat decizia să îl avem când juniorii noştri vor începe pregătirea. Mulțumesc pentru sprijin domnului primar, investiţia este pentru toate sporturile pe care le avem la club. Acolo se vor putea antrena şi fotbaliştii, şi karatiştii, și handbaliștii. Este un teren acoperit de care chiar aveam nevoie. Vedeți că sunt suficiente probleme prin școli cu costurile. Chiar aveam nevoie de acest balon să-l avem la la baza noastră proprie. Investiţia este de aproximativ 50.000 de euro. Ea este susținută de Primăria și Consiliul Local – şi parţial din sponsorizări şi din veniturile adunate de-a lungul timpului la club. Este important că mai reușim să facem câte ceva la stadion, după gazon, nocturnă, cabinet medical şi sala de forță. În fiecare an s-a reușit câte o investiţie mai importantă. Avem foarte mulți copii, de la 5 până la 17- 18 ani –  dar în special cei micuți au nevoie de acest balon. Costurile în oraș sunt destul de mari și nu toată lumea își permite să plătească zilnic orele de antrenament în balon.

Ideal ar fi să putem să-l și închiriem, bineînțeles cu acordul consilierilor locali, ca să recuperăm ușor-ușor din investiție. Să poată fi închiriat la fel ca terenul sintetic mare. Dar va fi destul de complicat, pentru că după-amiază sunt sigur că va fi ocupat până seara târziu de  copiii legitimați la CSM Reșita.”

Cele mai citite

Related Articles