[AUDIO] Încă o victorie pentru Voinţa Lupac! Cărăşenii s-au impus la Haţeg

Voinţa Lupac a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă în campionat! În etapa a 5-a a Ligii a III-a, fotbaliştii cărăşeni au câştigat cu 3-1 pe terenul nou-promovatei Retezatul Haţeg. Soarta celor trei puncte s-a hotărât abia în finalul unei partide viu-disputate – iar jucătorul decisiv a fost senegalezul Amara, cea mai recentă achiziţie a Lupacului. Un succes de moral, obţinut după o evoluţie care l-a mulţumit însă doar parţial pe antrenorul Voinţei, Lucian Dobre.

“Îi felicit pe băieți, pentru că până la urmă e victoria lor. Sunt bucuros că am adus cele trei puncte, dar în privința jocului suntem încă suferinzi. Mai avem mult de lucru, deoarece jocul nostru nu arată așa cum ne-am dori cu toții să arate. La pauză a fost 0-0. A intrat apoi Amara, un jucător de Senegal, care a jucat ultima dată în Cipru. L-am transferat și l-am şi introdus pe teren după pauză. Se pare că s-a integrat, a dat două goluri, ne-a ajutat foarte mult în acest meci. Iar Danci a înscris din penalty. Evoluția scorului a fost 1-0, 1-1, 2-1 și 3-1 spre final. Urmează meciul cu CSM Jiul Petroșani, un meci greu, cu o echipă bună. Sperăm ca jocul nostru să crească în această săptămână, deoarece avem nevoie, atunci când jucăm cu echipele bune, și de o evoluţie consistentă.”

Victoria de la Haţeg a reprezentat şi cadoul ideal pentru omul de fotbal Lucian Dobre, care îşi aniversează la 25 septembrie ziua de naştere. După cinci etape, Voinţa Lupac se află pe locul 4 în seria a 7-a, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei a 3-a, Jiul Petroşani. Ambele formaţii au câte 10 puncte, dar hunedorenii stau mai bine la golaveraj. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct pe 1 octombrie, de la ora 15.00, pe terenul din Lupac.

De același autor

Related Articles