[AUDIO] In memoriam, Marius Popescu. Microbiştii sunt invitaţi la un turneu al speranţelor fotbalului cărăşean

Asociaţia Judeţeană de Fotbal din Caraş-Severin invită microbiştii la cea de-a doua ediţie a turneului organizat în memoria omului de fotbal Marius Popescu – unul dintre cei mai apreciaţi conducători de club din Banat. Fost preşedinte al grupărilor CSM şi Gloria Reşiţa, nea Marius a plecat la cele veşnice în 2020, la vârsta de 74 de ani. Cu Marius Popescu președinte, CSM Reșița revenea în 1997 pe prima scenă a fotbalului românesc. Evenimentul sportiv care îl omagiază este adresat anul acesta tinerelor speranţe ale fotbalului cărăşean. Au răspuns invitaţiei organizatorilor cluburi din întregul judeţ. Cu detalii, Florin Ştiube, ofiţerul de presă al forului fotbalistic cărăşean.

“Au trecut doi ani de zile fără nea Marius Popescu, omul de fotbal pe care cu toții l-am iubit și apreciat pentru pasiunea cu care a promovat mereu fotbalul din Banatul de munte. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraș-Severin va organiza a doua ediție a memorialului care îi poartă numele. Vor participa în Sala Polivalentă din Reşiţa un număr de 12 echipe de juniori, pe două paliere de vârstă: Under 13 și Under 11. Au răspuns apelului nostru grupări sportive din Anina, Bocșa, Caransebeș, Ezeriș, Lupac, Lăpușnicu Mare, Vrani, Bogodinți, Bozovici și, bineînțeles, din Reșița, municipiul nostru fiind reprezentat de două formații, CSM și Mundo Reșița. Facem o invitație către toți reșițenii să vină alături de noi și să îl comemorăm pe nea Marius Popescu așa cum merită, cu un spectacol sportiv de înaltă ținută.”

Memorialul Marius Popescu va debuta mâine, la ora 9.00, în Polivalenta reşiţeană. Formaţiile participante sunt CSM Reşiţa (două echipe), ACS Mundo Reșița, CSS Caransebeș, ACS Viitorul 2014 Anina, ACS Montan Bocșa, ACS Progresul Ezeriș, AFC Voința Lupac, CS Foresta Lăpușnicu Mare, CSC Voința 1922 Vrani, FC Nera Bogodinți și AS Nera Almăj Bozovici. Intrarea publicului este gratuită.

Cele mai citite

Related Articles