[AUDIO] Handbalul reşiţean va face spectacol în Divizia A şi la juniori. Marius Bahan: “Vom investi în copiii care vin din urmă”

Veşti bune pentru iubitorii handbalului din municipiul Reşiţa. Handbalul va face aici spectacol şi în sezonul viitor, chiar dacă nivelul nu va fi cel din ultimele campionate. Oficialii de la CSM Reşiţa au găsit soluţii pentru continuarea activităţii – iar noua strategie va fi implementată de Marius Bahan, cel care a evoluat aici  în ultimele 7 sezoane. Jucătorul aplaudat de atâtea ori de suporterii Reşiţei se arată încântat de proiect şi de faptul că handbalul reşiţean are şansa de a merge mai departe.

“E un început nou şi pentru mine, şi pentru mulţi tineri din handbalul reşiţean, deoarece proiectul nostru pe viitor este să creştem şi să investim în copiii care vin din urmă, inclusiv babyhandbal, minihandbal sau juniori III. Mai sunt nişte probleme la unele grupe, din cauza lucrurilor petrecute în trecut, dar nu mai vreau să scot asta în evidenţă. Avem şi juniorii I şi seniorii. Sunt foarte încântat, vreau să mulţumesc domnului Cristi Bobar şi domnului primar pentru încrederea ce mi-a fost acordată. Detalii foarte multe nu pot să vă dau, vreau doar să spun că sunt entuziasmat. Lucrez la contracte, discut cu băieţii şi încerc să-i conving să fie alături de mine în acest proiect. Echipa de seniori va evolua în Liga a doua, în Divizia A. Colaborez cu Radu Bote, care este antrenorul echipei de seniori. Astăzi am şi trimis cererea pentru înscrierea echipei în campionat, urmează ca mâine-poimâine să întocmesc şi cererile pentru echipele de juniori”, a declarat Marius Bahan.

În această seară, handbaliştii seniori au programat deja un prim antrenament, sub comanda antrenorului Radu Bote.

Cele mai citite

Related Articles