[AUDIO] Handbalul reşiţean pregăteşte schimbul de mâine! Marius Bahan: “Sunt foarte mulţumit de juniori”

Tinerele speranţe ale handbalului reşiţean au evoluţii şi rezultate încurajatoare. Ultimele etape disputate în competiţiile Federaţiei au oferit echipelor de juniori ale clubului CSM Reşiţa şansa de a-şi reconfirma potenţialul. La mijlocul săptămânii, echipa de juniori II a obţinut acasă o frumoasă victorie, 40-29 în faţa Unirii Sânnicolau Mare. O evoluţie foarte bună a tinerilor rossoneri, spune coordonatorul secţiei de handbal, Marius Bahan, care regretă faptul că meciul nu a putut fi urmărit din tribune de suporterii reşiţeni.

“Din păcate, aceste restricţii nu au permis disputarea meciului cu spectatori. Au jucat extraordinar, sunt foarte mulţumit de ei, îmi dau încredere să mă lupt pentru ei mai departe. Imaginea noastră contează foarte mult şi sunt convins că datorită lor vom avea multă lume alături de noi, prin aceste evoluţii bune. Mă bucur că automat devin şi mai responsabili. Am câştigat cu Sânnicolau Mare la o diferenţă de 11 goluri şi au jucat toţi foarte bine. Astăzi am avut meci cu juniorii I, în deplasare la Banatul Timişoara. La pauză am fost conduşi cu şase goluri, am tratat puţin cu superficialitate acest meci. Ne-am revenit însă în repriza a doua şi am condus chiar la trei goluri. Din păcate, s-a terminat egal, 38-38. Din păcate sau din fericire, având în vedere scorul de la pauză, depinde cum priveşti lucrurile. Mă bucur foarte mult, juniorii noştri ne dau multă încredere. Trebuie să avem răbdare să crească şi prin evoluţiile lor automat vor face pasul către seniori”, a declarat Marius Bahan.

Echipele de juniori I şi II sunt pregătite de Sebastian Pârvan, care este ajutat de Marius Bahan. Tot astăzi au avut meci în deplasare şi juniorii III de la CSM Reşiţa. Tinerii rossoneri pregătiţi de Marius Grozăvescu  s-au impus cu 33-23 pe terenul echipei CS Victoria Nădlac.

Cele mai citite

Related Articles