[AUDIO] Handbaliștii rossoneri pleacă după puncte la Sânnicolau Mare. Lupta se dă atât la seniori, cât și în competiția juniorilor

Divizionara A  masculină de handbal CSM Reșița se pregătește pentru un nou examen dificil în campionat. După succesul de moral repurtat acasă contra liderului CSM Oradea, rossonerii merg încrezători la Sânnicolau Mare, acolo unde întâlnesc joi, în etapa a 11-a, formația Unirea din localitate. Nu va fi un meci ușor, dar CSM-ul poate lua cele trei puncte, spune Marius Bahan, coordonatorul secției reșițene de handbal.

„O echipă destul de bună, din punctul meu de vedere. Am jucat cu ei aici, la Reșița, și am câștigat la o diferență de 7 sau 8 goluri, dar în etapa trecută, ei au câștigat cu Craiova, echipă cu care noi am pierdut acum două runde. Știm că ei sunt foarte agresivi acasă, dar mergem acolo cu un moral foarte bun după victoria cu CSM Oradea. Băieții știu că trebuie să dăm 100% la acest meci. Cu o victorie, este clar că vom păstra locul doi în clasament. Suntem toți apți și cu gândul doar la victorie”, a spus veteranul Marius Bahan.

Rossonerii pleacă joi la prânz spre Sânnicolau Mare. Alături de seniori, vor face deplasarea și juniorii I, care au și ei meci pe terenul timișenilor. Partida de juniori e programată de la ora 16.00, iar seniorii se vor înfrunta de la 18.00.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles