[AUDIO] Handbaliştii rosso-neri revin în faţa propriilor suporteri! Marius Bahan: “Vom mai greşi, dar vrem să ieşim cu un rezultat pozitiv de pe teren”

Echipa de handbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru reîntâlnirea cu fanii de acasă! După un rezultat de egalitate obţinut la Timişoara în startul sezonului, rosso-nerii vor avea avantajul terenului şi publicului propriu în etapa a doua. În Polivalenta reşiţeană, CSM-ul va primi sâmbătă, de la ora 11.00, replica formaţiei CS Universitatea Craiova. Rosso-nerii vor să ofere publicului bucuria unei victorii, spune preşedintele-jucător al handbaliştilor reşiţeni,  Marius Bahan.

“Va fi un meci spectaculos, spun eu, deoarece adversarii au terminat mereu în primele trei locuri în divizia A. Acesta e obiectivul lor şi în actualul sezon. Noi promitem să jucăm un handbal de calitate şi vrem să ne bucurăm de handbal împreună cu spectatorii noştri. Am făcut o analiză după meciul de la Timişoara, am făcut şi nişte vizionări, băieţii ştiu unde au greşit. Am încercat să reparăm anumite lucruri la antrenamentele din această săptămână. Bineînţeles că vom mai greşi, suntem oameni, iar jucătorii noştri sunt foarte tineri. Dar, chiar dacă mai greşim, sperăm să ieşim cu un rezultat pozitiv de pe teren. Fac apel la toţi iubitorii handbalului, îi aşteptăm sâmbătă la ora 11.00 la Sala Polivalentă. Bineînţeles, trebuie să respectăm acele norme impuse din cauza pandemiei, vaccinare sau teste, iar masca e obligatorie în incinta sălii”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secţiei de handbal CSM-Reşiţa.

Formaţia din Bănie a început campionatul cu o victorie: în runda inaugurală, oltenii s-au impus cu 27-19 pe terenul echipei CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu. De cealaltă parte, CSM Reşiţa vine după un egal, 34-34, în fieful celor de la SCM Poli Timişoara II. Partida CSM Reşiţa – CSU Craiova se va disputa la Polivalentă sâmbătă, de la ora 11.00, şi va fi condusă de un cuplu de arbitri din Timişoara.

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles