[AUDIO] Handbaliştii rosso-neri au pierdut și confruntarea cu CSA Steaua București. Bojan Butulija: Am jucat doar în primele 15 minute, mă mir cum diferența așa mică!

139

Echipa de handbal CSM Reşiţa a continuat cu stângul în cel de-al doilea turneu al Ligii Zimbrilor. În meciul din etapa a 7-a, rosso-nerii au întâlnit formaţia CSA Steaua București, care s-a impus la o diferenţă de 6 goluri în faţa reşiţenilor. La pauză, steliștii conduceau cu 13-10, iar avansul s-a majorat în repriza secundă. La finele timpului regulamentar, tabela a indicat 28-22, în favoarea echipei din capitală.

Noi astăzi am fost ok în primele 15 minute, atât am fost un adevrsar foarte bun. În rest așa de rău am jucat, încât mă mir cum de este diferența așa de mică”, a spus principalul de la CSM Reșița, Bojan Butulija.

”Încep prin a-i felicita pe învingătorii de azi, care au făcut un joc bun. Și noi am încercat să facem un joc la fel de bun. Avem câțiva colegi, care ne-ar fi putut ajuta, dar acestea sunt problemele din ziua de astăzi. Ne concentrăm pentru cele două meciuri rămase, sper să scoatem câteva puncte”, a declarat după meci Răzvan Mledenciu.

După șapte etape disputate în Liga Zimbrilor, CSM Reşiţa ocupă ultimul loc al clasamentului, fără niciun punct acumulat.

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 13.45, CSM Reșița se va confrunta cu CSM Făgăraș.