[AUDIO] Handbaliştii reşiţeni, pregătiţi pentru startul în playoff! Radu Bote: “Absenţa publicului va conta, dar am încredere în băieţi”

Playoff-ul diviziei A de handbal masculin e gata de start! CSM Reşiţa va începe competiţia cu un meci pe teren propriu, în compania formaţiei CS Medgidia. Jocul din runda inaugurală este programat duminică, 5 februarie, de la ora 12.00, în Polivalenta reşiţeană. Din păcate, duelul Reşiţa-Medgidia se va disputa fără spectatori. În urma incidentelor petrecute la finele anului trecut, în timpul partidei CSM Reşiţa-SCM Poli Timişoara, Federaţia a decis ca rossonerii să dispute cu porţile închise primele două meciuri programate pe teren propriu în playoff-ul de promovare. Deşi CSM Reşiţa nu va avea sprijinul suporterilor, antrenorul Radu Bote e optimist:

“Mi-aș dori foarte mult să facem un meci bun, să câștigăm și să căpătăm încredere că și în continuare putem să facem meciuri bune. E mai greu acum, la început, că jucăm două partide fără spectatori. Dar cred că băieții sunt destul de pregătiți și montați în așa fel încât să trecem peste momentele astea grele.

Anul trecut am jucat două meciuri cu CS Medgidia (ambele câştigate, n.r.), din informațiile pe care le am și-au mai adus doi sau trei jucători, dar nu poate să se schimbe radical lotul. În general suntem cam aceiași, și noi ne-am adus un jucător nou în vara trecută și zic că putem să jucăm la victorie. În ultima săptămână au fost mai multe accidentări, dar momentan doar Rareş Scurt nu poate să joace –  în rest toţi handbaliştii noştri sunt apți de joc.

Consider că absenţa publicului va conta, cel puțin acum, la început, când trebuie să reușim niște victorii. Ne va avantaja mult în perspectiva meciurilor grele care urmează. Mă refer aici la jocurile cu echipele din Cluj, Făgăraș, Alexandria – dar eu am încredere că băieţii vor avea atitudine și vom câștiga”, a spus Radu Bote, antrenorul principal al rossonerilor reşiţeni.

Cele mai citite

Related Articles