[AUDIO] Handbaliştii reşiţeni pleacă după puncte la Severin

Divizia A de handbal masculin programează în weekend jocurile etapei a 5-a, rundă în care CSM Reșița are o misiune, aparent, mai ușoară. După duelurile cu fruntașele seriei C, tinerii rossoneri au meci în deplasare, pe terenul lanternei roșii AHC Drobeta. Bilanțul formației din Severin este unul modest: trei înfrângeri şi un rezultat de egalitate, dar preşedintele-jucător al handbaliştilor reşiţeni, Marius Bahan, îşi avertizează colegii asupra agresivităţii cu care viitoarea adversară joacă meciurile de pe teren propriu.

“Va fi un meci destul de dificil, din cauză că ei sunt foarte agresivi când joacă acasă. Severinul, chiar dacă este o echipă nou-înfiinţată, este foarte agresivă. Eu am văzut meciul lor cu SCM Politehnica Timişoara, joc în care au smuls un punct la ei acasă, şi au fost foarte agresivi pe defensivă. Bineînţeles că noi mergem încrezători acolo, vrem să câştigăm. Vreau să-i văd la treabă pe colegii mei mai tineri, vreau ca ei să crească şi să joace din ce în ce mai mult. Acesta este obiectivul nostru. În ceea ce priveşte lotul, în afară de Lucian Ignat nu prezintă nimeni nicio problemă. Lucian are o accidentare la braţul de aruncare şi nu cred că va face deplasarea la Severin”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secţiei reşiţene de handbal şi jucător la CSM Reşiţa.

Meciul AHC Drobeta – CSM Reşiţa se dispută sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor din Severin. Înaintea acestui joc, rossonerii se află pe locul trei, cu 7 puncte, în timp ce gazdele din Mehedinţi ocupă ultima poziţie, cu un singur punct în cont.

Cele mai citite

Related Articles