[AUDIO] Handbaliştii reşiţeni au disputat primul amical al verii, cu Poli 2. Marius Bahan: “Un meci foarte util pentru noi”

Echipa de handbal CSM Reşiţa a disputat în weekend primul amical al verii. După o lună de pregătire, rossonerii s-au deplasat la Timişoara pentru un joc-test cu SCM Politehnica 2.

Formaţia reşiţeană a terminat prima repriză cu un avantaj de două goluri, dar gazdele au revenit în partea a doua şi s-au impus cu 41-35. Rezultatul contează însă mai puţin, spune coordonatorul secţiei reşiţene de handbal, Marius Bahan, care trece în revistă plusurile şi minusurile din jocul CSM-ului:

“A fost un meci foarte util pentru noi, ținând cont că de ceva vreme noi nu am mai jucat. A fost o primă repriză echilibrată, în care am jucat ceea ce ni s-a cerut de către antrenor: să fim implicați 100 %, să depunem efort maxim, pentru că în meciurile astea de verificare prea puțin contează scorul. Pot să spun aici că s-a simțit oarecum lipsa lui Lucian Ignat, care s-a accidentat la un antrenament înainte de această partidă amicală. De asemenea, în calitate de jucător, vreau să spun că am simțit în teren un plus foarte mare odată cu venirea pe pivot a lui Raul Bote. Mă simt extraordinar cu el în în teren, pe acest post noi am dus lipsă oarecum sezonul trecut. Prima repriză s-a terminat în avantajul nostru, 16-14. În a doua repriză am operat tot felul de schimbări, iar scorul final a fost 41 la 35 pentru SCM Poli. Dar, per general, eu zic că a fost un meci foarte bun. Bineînţeles, fiind primul meci amical, au fost multe greșeli de prindere, de pasare, multe ratări. Ne vom concentra în continuare la antrenamente, să facem ceea ce ni se cere de către antrenori.”

Returul cu SCM Politehnica 2 va avea loc probabil vineri, 26 august, de la ora 17.00, în Polivalenta reşiţeană. Pe lângă meciul echipelor mari se va disputa şi un joc între juniorii I ai celor două cluburi. La acest eveniment sportiv va fi prezentat oficial şi lotul cu care CSM Reşiţa va aborda viitorul sezon. Campionatul diviziei A va debuta pe 18 septembrie, programul competiţiei nefiind încă stabilit.


foto: facebook Handbal CSM Resita

De același autor

Related Articles