[AUDIO] Handbaliștii de la CSM Reșița pregătiți să încheie anul cu o victorie pe teren propriu în fața Politehnicii Timișoara  

Handbaliștii divizionari A de la CSM Reșița au încheiat la egalitate jocul din etapa a 13-a din deplasare, de la CSM Oradea, 31-31. La pauză conduceau reșițenii cu 18-16. Se pregătesc pentru derby-ul de acasă cu Politehica Timișoara. Rosso-nerii au evoluat relaxați și pe teren au fost folosiți mai mult jucătorii tineri. Sunt matematic calificați în play off-ul de promovare.

”A fost o partidă echilibrată, am reușit în acest meci să-i introducem pe teren pe cei mai tineri dintre jucători. Am condus 2 goluri la pauză și s-a terminat la egalitate, 31-31. E clar că am fost mai relaxați. Noi suntem lideri în momentul de față cu 28 de puncte și locul 2 îl ocupă SCM Politehnica Timișoara, cu 22 de puncte. Noi acum ne concentrăm pe meciul de de duminică cu locul 2 , echipa din Timișoara. Avem oarecum de luat o revanșă, deoarece acolo am pierdut la 3 goluri diferență și mereu între Reșița și Timișoara au fost au fost ambiții mari. Vrem să încheiem, bineînțeles, cu o victorie în fața propriilor noștri suporteri. Îi rog să vină la sală, să ne susțină, avem nevoie de ei. Va fi al doilea an consecutiv în care îi rugăm să vină cu jucării de pluș, care vor fi dăruite copiilor nevoiași”, spune coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița, Marius Bahan.

În ultima etapă, a 14-a, duminică, 11 decembrie, de la ora 13,  pe teren propriu, CSM Reșița se va confrunta cu SCM Politehnica Timișoara.

Reșițenii sunt lideri în seria C cu 28 de puncte, urmați de cei de la SCM Politehnica Timisoara cu 22 puncte și cei de la CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu cu 21 de puncte.

sursa foto: Handbal CSM Resita

De același autor

Related Articles