[AUDIO] Handbaliștii de la CSM Reșița, învinși de cei de la Minaur Baia Mare. Radu Bote: am avut un meci ”în creștere” de formă!

512

Handbaliștii de la CSM Reșița au disputat joi, 1 aprilie la Sf. Gheorghe partida din etapa a 20-a a Ligii Naționale. Formația bănățeană a fost învinsă de Minaur Baia Mare la trei goluri diferență, 25-23,  la pauză băimărenii conduceau cu 14-10.

”Suntem în creștere de formă, am avut un meci bun”, a spus antrenorul rosso-nerilor, Radu Bote:

”Suntem un pic mai optimiști, doar că atunci când întâlnim o echipă mai puternică ne e mai greu. Am făcut un meci bun, am avut momente bune, ne-am apropiat și la două goluri. Nu am reușit mai mult fiindcă au avut momente când ne-a lipsit viteza. Am avut un meci ”în creștere”, chiar dacă am jucat cu mulți juniorii, am evoluat destul de bine. Ideea este că putem atinge o formă bună cu echipele pe care le putem aborda la victorie. Au jucat foarte bine și georgienii. De asemenea și Paul în poartă a evoluat foarte bine.Ne-am mișcat mult mai bine în apărare”.

În runda a 21-a la Cluj-Napoca, CSM Reșița va avea derby-ul Banatului cu SCM Politehnica Timișoara.

Vom face tot ce putem să câștigăm și acest derby, dar important pentru noi este jocul cu CSM Făgăraș din etapa viitoare,” a concluzionat Radu Bote.