[AUDIO] Handbaliștii de la CSM Reșița încep turneul de la Sfântu Gheorghe cu un joc cu Dunărea Călărași

509

Al doilea turneu de sală din Liga Națională de handbal masculin începe duminică, 4 octombrie la Sfântu Gheorghe. De la acest turneu vor lipsi Magnum Botoșani și CSM Bacău, deoarece au foarte mulți jucători infectați cu Covid-19.

CSM Reșița întâlnește duminică seara pe Dunărea Călărași în etapa a 5-a a Ligii Naționale.

”Ne-am pregătit bine și sperăm să câștigăm”, a spus Bojan Butulija înainte de plecarea spre Sfântu Gheorghe:

”Din fericire pentru noi toți suntem în regulă din punctul de vedere al testelor, iar duminică seara avem primul joc din turneu. Ne-am pregătit bine în această săptămână și o să facem tot posibilul să-l câștigăm. Oricum stăm mult mai bine în ceea ce privește lotul, față de turneul trecut. Am reușit să-i aducem în lot pe cei doi sârbi Vladimir Jevtic și Aleksa Milosevic. Din păcate nu am reușit același lucru cu cei doi georgieni, chiar dacă toată lumea a făcut tot ce este posibil ca să rezolve problema legată de actele lor. A revenit și Paul Simulescu în lot, doar pe Eric Bărbuș nu-l putem folosi, a spus tehnicianul Bojan Butulija.  

CSM Reșița joacă duminică seara de la 19 și 15 minute cu Dunărea Călărași, iar luni, 5 octombrie are programat de la ora 16.30 meciul cu CS Minaur Baia Mare.

SCM Politehnica Timișoara va sta în primele două etape ale turneului de la Sfântu Gheorghe, deoarece trebuia să joace chiar cu echipele din Botoșani și Bacău.

Timișorenii vor câștiga cu 10-0 la masa verde, conform regulamentului de organizare anunțat de Federația Română de Handbal la începutul sezonului.