[AUDIO] Handbalistele Universității Reșița au câștigat derbiul studențesc cu Universitatea de Vest Timișoara

Echipa feminină de handbal Universitatea Reșița și-a trecut în cont încă trei puncte, după victoria obținută pe teren propriu în derbiul studențesc cu handbalistele Universității de Vest Timișoara. Meciul disputat fără spectatori în Polivalenta reșițeană a fost la discreția gazdelor, care n-au avut mari emoții în fața colegelor din orașul de pe Bega. Universitatea Reșița a condus la pauză cu un categoric 16-8. În partea a doua, avansul a mai scăzut, dar timișorencele n-au avut forța necesară pentru a schimba soarta jocului. Jocul din etapa a 9-a a diviziei A s-a încheiat cu scorul de 25-20 în favoarea formației reșițene. Un succes meritat, a apreciat la final antrenorul Cristian Busuioc.

“Consider că astăzi am obținut o victorie meritată, am făcut o primă repriză bună, am avut o apărare bună, am primit foarte puține goluri și am condus în permanență pe tabela de marcaj. În schimb, trebuie să recunoaștem că finalul de joc nu l-am gestionat chiar cum ne-am fi dorit. Am primit multe goluri, am avut situații de-a marca, dar am ratat. Explicabil cumva, deoarece avem puține schimbări, o bancă restrânsă în acest sezon. În schimb, per total, nu pot decât să le felicit pe fete pentru efortul depus. Dăruirea arătată în teren până la urmă și-a spus cuvântul. Urmează pentru noi o ultimă deplasare din acest an, vom juca la Bistrița. Începând din ianuarie vom avea de disputat ultimele etape din tur. Putem spune că am încheiat cu un bilanț pozitiv aceste jocuri. Cu această victorie obținută în fața Timișoarei ne consolidăm poziția din clasament și rămânem aproape de partea superioară. Acest lucru nu este un lucru rău, având în vedere problemele noastre de lot. Sper să ne menținem și, de ce nu, în această pauză competițională să găsim soluții, să mai aducem jucătoare la echipă”, a spus profesorul Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Maria Popescu, Andra Mureșan, Daiana Giuca,Timeea Dumitrache, Narcisa Diaconescu, Crina Asaftei (1), Irina Ciobanu (1), Maja Eremici (3), Alina Cristea (3), Claudia Șiman (3), Iulia Bledea (4), Rebeca Vlădășel (5), Simina Buzzi (5).

După această rundă, Universitatea ocupă locul cinci al clasamentului cu 14 puncte în cont. Studentele din Reșița vor încheia toamna competițională pe 21 noiembrie cu un meci în deplasare, la Gloria Bistrița Năsăud, liderul neînvins al seriei.

Cele mai citite

Related Articles