[AUDIO] Handbalistele junioare ale Reşiţei au făcut instrucţie cu fetele de la Cetate Deva

Echipa de handbal junoare II a Liceului Traian Vuia din Reşiţa face spectacol şi nu lasă niciun punct adversarelor din seria G a Campionatului Naţional rezervat acestei grupe de vârstă! După victorii clare contra fetelor din Petroşani şi Hunedoara, tinerele jucătoare reşiţene au făcut instrucţie şi cu LPS Cetate Deva. În faţa fanilor de acasă, echipa Liceului Traian Vuia s-a impus cu 42-21 — rezultat care, evident, a mulţumit-o pe profesoara Lucia Moruţ.

„Am avut meci cu o echipă care este de la un liceu sportiv, în timp ce noi avem doar clase vocaționale. Le felicit pe jucătoarele mele și nu pot decât să mă bucur că am crescut asemenea fete, și la junioare I, și la II. Sunt foarte muncite, sunt foarte serioase, atât la antrenamente cât și în meci dau totul – și astfel, aceste două grupe au până la ora actuală victorii pe toate planurile, în deplasare și acasă. Foarte mult ține de seriozitate, de cum te antrenezi, pentru că sportul de performanță nu se face decât cu sacrificii. Dacă tu ca sportiv nu faci sacrificii – mă refer la antrenamente serioase şi la o viaţă privată controlată – asemenea rezultate nu ar fi posibile.
Le felicit din tot sufletul pe aceste fetițe care au mai rămas în grupul nostru și văd că merg foarte bine și la junioare II, şi la junioare I”
, a declarat profesoara Lucia Moruţ.

Anul acesta, mai multe junioare antrenate de Lucia Moruţ au intrat în competiţie şi la senioare. Slageana Radosavlevici, care este încă junioară II, se numără printre tinerele handbaliste care întăresc lotul divizionarei A Universitatea Reşiţa:

Pentru că mai multe jucătoare de la Vuia evoluează şi la senioare – în echipa Universităţii Reşiţa – următorul meci de campionat al junioarelor II a fost devansat cu două zile. Tinerele sportive ale Liceului Teoretic Traian Vuia vor juca joi, de la ora 15.00, pe terenul formaţiei Avântul Periam. Astfel, fetele cooptate în lotul Universităţii vor putea evolua şi sâmbătă, în meciul de senioare contra echipei din Turda.
La junioare I, următorul meci al fetelor de la „Vuia” este programat pe 16 octombrie, acasă, contra echipei LPS Fl. Fleşeriu din Sebeş.

De același autor

Related Articles