[AUDIO] Handbalistele de la CS Universitatea Reșița în fața a două noi meciuri dificile în Divizia A

Echipa feminină de handbal CS Universitatea Reșița se pregătește de un nou turneu din cadrul Diviziei A, seria B. Detalii are antrenorul formației univesitare, Cristian Busuioc:

”Suntem în linie dreaptă, se apropie ultimul turneu programat în seria B a Diviziei A. În acest turneu vom avea de disputat două jocuri, unul în compania echipei de Ligă Națională, care s-a înscris și în Liga a II-a, CSM Bistrița și un joc împotriva Centrului Național de Excelență de la Sfântul Gheorghe.  Două meciuri dificile, sunt ultimele două jocuri și sperăm să trecem cu bine de testarea anticovid, să avem efectivul complet.  În această perioadă este unul dintre factorii care ne dau peste cap programul, dar sper să fim în regulă. În momentul de față avem o jucătoare aflată în izolare, este vorba de Cătălina Dumitrescu, contact direct. Noi am ”crescut” de la turneu la turneu, în schimbare cu junioare de la Liceul Traian Vuia. Bilanțul îl vom face după acest turneu. Noi ne bucurăm că am avut susținere din partea Clubului pentru a participa în acest sezon competițional. Au fost costuri suplimentare și multe echipe nu am mai putut participa în campionat.”  

Turneul din cadrul Diviziei A de handbal feminin, seria B se dispută la Deva, iar CS Universitatea Reșița va juca cele două meciuri sâmbătă, de la ora 11.00 cu CSM Bistrița și duminică, de la ora 10 cu Centrul Național de Excelență de la Sfântul Gheorghe.