[AUDIO] Handbal feminin: Universitatea Reşiţa, fără soluţii în faţa liderului CSM Deva

Misiune imposibilă pentru Universitatea Reşiţa, în etapa a 12-a a diviziei A de handbal feminin. Pe propriul teren, studentele au primit replica formaţiei CSM Deva, liderul neînvins al seriei C. Diferenţa de valoare şi de experienţă a fost evidentă, iar emoţiile au încurcat şi mai mult socotelile tinerelor handbaliste ale Universităţii. Gazdele şi-au creat destule ocazii, dar finalizarea a lăsat mult de dorit. De cealaltă parte, CSM Deva a practicat un joc solid, atât în apărare, cât şi în atac – şi s-a desprins lejer pe tabelă. Oaspetele s-au impus în final cu un categoric 39-19. Un succes meritat, a recunoscut după meci antrenorul Universităţii, Cristian Busuioc:

“Victorie categorică și meritată. Din păcate, noi am ajutat echipa oaspete să câștige la o diferență mare, prin greșelile neforţate pe care le-am făcut. Am avut multe momente în care, deși am avut acțiuni de finalizare, n-am reușit să dăm gol. Foarte multe ratări de la 7 metri, una peste alta, se vede diferența de valoare. În mod sigur echipa noastră poate mai mult, însă în formula asta, cu junioare și cu multe sportive care sunt debutate la nivel de divizia A, e greu. Se vede lipsa de experiență și la un moment dat, după mai multe ratări, au căzut și psihic. Au avut trac, în mod sigur. La un moment dat și l-au depășit, dar când ratezi trei aruncări de la 7 metri la rând, când nu reușeşti să finalizezi din situații unu la unu de la extremă, e greu. Intervine și acest aspect psihologic. Era clar, am întâlnit locul întâi, o echipă neînvinsă, o echipă care are în componență jucătoare valoroase, inclusiv o handbalistă care s-a format aici, la Reșița și acum îi dorim mult succes pe drumul pe care și l-a ales. E vorba de Rebeca Vlădășel. Noi trebuie să mergem înainte, să încercăm să creăm un nucleu și o echipă bună la nivelul la care suntem noi, adică un club sportiv universitar”, a declarat profesorul Cristian Busuioc.

În etapa următoare, pe 11 februarie, Universitatea Reşiţa va evolua în deplasare la ACS “Liviu Rebreanu” Turda. Cele două echipe sunt vecine de clasament: formaţia din Turda se află pe locul 8, iar gruparea reşiţeană ocupă poziţia a 9-a în ierarhia seriei C.

De același autor

Related Articles