[AUDIO] Handbal feminin: Universitatea Reşiţa a pierdut duelul cu Arena Târgu Mureş

Cea de-a 21-a etapă a diviziei A de handbal feminin a programat la Reşiţa duelul unor vecine de clasament: aflată pe locul 8 în clasamentul seriei a doua, echipa locală Universitatea a primit replica ocupantei locului 9, Arena Târgu Mureş. Din păcate, studentele reşiţene n-au prins o zi bună. Formaţia târgmureşeană a fost cea care a condus ostilităţile, iar superioritatea oaspetelor s-a concretizat şi pe tabelă. Arena a condus la pauză cu 16-11 şi s-a impus după 60 de minute cu 28-23. Formaţia din Târgu Mureş a fost de această dată mai bună, a recunoscut la final antrenorul reşiţean Cristian Busuioc.

Universitatea Reşiţa: Alexandra Popescu, Andra Mureşan, Crina Asaftei, Maia Eremici (3), Daiana Giuca, Rebeca Vlădăşel (4), Iulia Bledea (10), Irina Ciobanu (1), Marinela Prycop, Timeea Dumitrache, Narcisa Diaconescu (1), Ioana Şiman, Simina Buzzi (2), Laura Dumitrescu (3).

După etapa cu numărul 21, Universitatea Reşiţa are 16 puncte, total cu care ocupă locul 8 în ierarhia seriei B. În runda intermediară de săptămânsa viitoare, studentele reşiţene joacă la CS Universitatea de Vest Timişoara. Partida se va disputa în data de 14 aprilie.

De același autor

Related Articles