[AUDIO] Handbal feminin: CSU Cluj-Napoca, prea tare pentru Universitatea Reşiţa

Etapa a 19-a a diviziei A de handbal feminin a programat la Reşiţa un duel dezechilibrat: în Sala Polivalentă, echipa locală, Universitatea, a primit replica puternicei formaţii CSU Cluj-Napoca, una dintre principalele pretendente la promovare. Studentele reşiţene au evoluat cu trac în faţa grupării din Cluj, care s-a apărat exact şi a jucat perfect cartea ofensivă, inclusiv pe contraatac. Echipa oaspete a condus la pauză cu 15-10 şi s-a impus în final cu un categoric 32-16. Un meci la discreţia clujencelor, a recunoscut după joc antrenorul reşiţean Cristian Busuioc.

Universitatea Reşiţa: Alexandra Popescu, Andra Mureşan, Crina Asaftei, Maia Eremici (1), Daiana Giuca (1), Rebeca Vlădăşel (9), Iulia Bledea (1), Irina Ciobanu (1), Marinela Prycop, Timeea Dumitrache, Narcisa Diaconescu, Ioana Şiman, Simina Buzzi (2), Laura Dumitrescu (1).

Cu 15 puncte, divizionara A Universitatea Reşiţa ocupă locul 7 în clasamentul seriei. Urmează acum o rundă intermediară: pe 6 aprilie, studentele vor juca în deplasare la CS Liviu Rebreanu din Turda.

De același autor

Related Articles