[AUDIO] Handbal feminin: CS Gloria Bistriţa-Năsăud, prea tare pentru Universitatea Reşiţa

Divizionara A de handbal feminin Universitatea Reşiţa a pierdut meciul disputat acasă contra formaţiei CS Gloria Bistriţa Năsăud – satelitul echipei care evoluează în prima ligă feminină. Diferenţa de experienţă s-a văzut mai ales în repriza I, pe care oaspetele au încheiat-o cu un avantaj clar: 18-10. În partea a doua a întâlnirii, formaţia reşiţeană s-a ridicat în multe momente la înălţimea adversarei, care s-a impus totuşi fără emoţii. S-a terminat 33-26 în favoarea echipei din Bistriţa-Năsăud. O victorie meritată, a recunoscut la final antrenorul Reşiţei, Cristian Busuioc.

“Trebuie să recunoaștem că în prima repriză am intrat timorați în joc. Am făcut o repriză foarte slabă, și pe atac, și pe apărare, cu foarte multe greșeli neforțate, ratări foarte multe de la semicerc. E greu în momentul în care întâlnești o echipă cum este cea din Bistrița – care, trebuie să recunosc, n-a fost nici ea în formulă completă, lipsind o parte din junioarele I. În schimb, plusul de experiență și de ce nu, și de valoare – la unele jucătoare care evoluează cu dublă legitimare acolo și sunt componente ale unei echipe care este în primul eșalon – se vede și contează foarte mult pe parcursul unui joc.

Haideți să luăm partea pozitivă a lucrurilor și să mergem încrezători înainte. E bine că n-am cedat, iar în repriza a doua am reușit în anumite momente să echilibrăm situația și chiar să le punem probleme adversarelor. Totuşi, trebuie să recunoaștem că echipa oaspete a obținut o victorie meritată la Reșița”, a spus tehnicianul Cristian Busuioc.

După etapa a 16-a a diviziei A, CSU Reşiţa ocupă locul 9 al clasamentului, cu 7 puncte. În runda următoare, pe 25 martie, studentele vor juca la ocupanta locului trei, CNOPJ Baia Mare.

De același autor

Related Articles