[AUDIO] Handbal, divizia A: Universitatea Cluj, o nucă prea tare pentru CSM Reşiţa

Echipa de handbal CSM Reşiţa n-a avut parte de bucuria succesului nici în etapa a 6-a a playoff-ului de promovare. Fără pivotul Raul Bote şi afectată de câteva indisponibilităţi, trupa rossoneră a cedat acasă în faţa liderului CS Universitatea Cluj. Neînvinşi în playoff, oaspeţii s-au impus fără mari emoţii contra unei echipe reşiţene care pierde din viteză aproape de finalul turului. Formaţia clujeană a condus la pauză cu 19-14 şi a câştigat în final cu scorul de 32-28. CSM Reşiţa a părăsit terenul învinsă, dar în aplauzele fanilor, care au înţeles că, de această dată, nu s-a putut mai mult. Veteranul Lucian Ignat:

“E greu să-mi găsesc cuvintele după un asemenea efort şi un asemenea meci. A fost aşa cum ne așteptam, un joc foarte greu din primul minut până în minutul 60. Ne pare rău că n-am putut să scoatem ceva, un punct sau trei, dar asta înseamnă să joci cu cei mai buni. Din păcate, banca noastră este foarte subțire, așa cum s-a văzut și la acest meci. E foarte greu să duci cap-coadă o partidă în șase-șapte jucători. Ai nevoie de schimbări, de prospețime în atac, în apărare – iar noi nu avem posibilitatea de a schimba.
Dacă tragem linie, cam tot aceştia eram și la început de campionat, doar s-a mai subțiat lotul cu doi, trei jucători. Nu sunt eu în măsură să comentez acest subiect, dar pot să vă spun că personal sunt foarte mulțumit de atitudinea băieților care am rămas în continuare la echipă. Cred că s-a văzut și din tribună că am jucat cu sufletul, cu inima, dar, cum am mai spus, lotul este foarte subțire și din punctul ăsta de vedere este foarte greu să joci 60 din 60 de minute.

Umează un program şi mai greu, o deplasare la Făgăraș, legată direct cu cea de la Medgidia. Sperăm să venim cu puncte, dar, ținând cont că drumurile vor fi obositoare și meciurile sunt foarte tari, nu putem să promitem decât că o să fim cu trup și suflet pe teren.”

Nici antrenorul Reşiţei, Radu Bote, n-a avut reproşuri la adresa elevilor săi. Echipa a dat totul, dar formaţia clujeană a fost mai bună, recunoaşte principalul rossonerilor:

“Am avut un meci greu, mai ales că n-am avut jocuri prea reușite în ultimele meciuri. Eu zic că am făcut ce-am putut ca joc, urmează în continuare alte partide grele, la Făgăraș și la Medgidia. O să ne batem până la capăt să reușim să adunăm puncte. Cred că primele cinci echipe se vor bate pentru cele patru locuri. Din câte am văzut eu, Sighișoara și Clujul se vor lupta pentru locurile unu și doi. Referitor la atmosfera din lot, fiecare vede lucrurile cum își dorește. Eu zic că m-am purtat cum trebuie față de echipă și nu cred că e așa o atmosferă tensionată cum s-a declarat. Dar fiecare trebuie să facă ceea ce are de făcut, atât jucătorii, cât şi antrenorii.”

Aceasta a fost cea de-a treia înfrângere consecutivă a rossonerilor. După şase etape, CSM Reşiţa ocupă locul cinci al clasamentului, cu 9 puncte. Fruntaşele CS Universitatea Cluj şi CSM Sighişoara au 18, respectiv 16 puncte. Runda a şaptea, ultima din tur, e programată duminică, 19 martie, când formaţia reşiţeană va evolua în deplasare la ocupanta locului 4, CSM Făgăraş. Meciul este programat de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles