[AUDIO] Handbal, divizia A: CSM Reşiţa, start lansat în noul sezon

Amânată cu o săptămână ca urmare a retragerii echipei AHC Drobeta Turnu Severin, reîntâlnirea handbaliştilor reşiţeni cu suporterii de acasă s-a desfăşurat după cel mai frumos scenariu: publicul a venit în număr destul de mare la sală, Vulturii Semenicului au dat tonul încurajărilor, iar rossonerii au făcut spectacol în teren. În etapa a doua a noului sezon, CSM Reşiţa a învins fără drept de apel formaţia CSU Politehnica Timişoara. Gazdele au condus la pauză cu 16-11 şi s-au impus în final cu un categoric 39-22. O victorie scontată, a declarat după meci coordonatorul rossonerilor, Marius Bahan.

„Sincer, nu aveam emoții în privința acestui meci, pentru că știu foarte bine cum ne-am pregătit în ultimele săptămâni, până la acest meci. O diferență mare, cam asta este diferența între noi și cei de la CSU Poli. Țin să-mi felicit colegii pentru această victorie. Trebuie să menționez că sunt oarecum dezamăgit de unii dintre ei, pentru că n-au fost destul de concentrați astăzi, dar sunt convins că data viitoare își vor reveni și vor fi 100% aici cu noi. Meciul următor îl avem la Sânnicolau Mare, trebuie să mergem acolo din nou la victorie. Acolo toate meciurile jucate până acum, din ce cunosc eu, au fost foarte grele. Mergem să jucăm la victorie, și acesta sper să fie parcursul nostru pe toată prima parte asta a sezonului.
Publicul nostru a fost minunat, ca de fiecare dată. Ţin să le mulțumesc, au fost în număr destul de mare, îi aștept în continuare. Sper să vină și mai mulți, din ce în ce mai mulți, pentru că noi avem un vis, și anume, de a promova în prima ligă”
, a spus veteranul Marius Bahan.

Revenit în această vară la echipă, pivotul Raul Bote şi-a arătat din nou calităţile pe semicerc. Tânărul jucător reşiţean e convins că formaţia rossoneră e favorită în seria în care evoluează.

Cu 9 reuşite, Raul Bote a fost cel mai eficient jucător ofensiv al reşiţenilor. El a fost urmat de Marius şi Mircea Negru, care au marcat 7, respectiv 6 goluri. Deplasarea la Unirea Sânnicolau Mare, din etapa a treia, e programată pe 2 octombrie.

CSM Reşiţa: Miomir Vuiţa, Alexandru Blagoe, Ionuţ Tănasă, Bogdan Tomescu (1), Raul Heimbach (1), Marius Bahan (5), Dan Radosavlevici (1), Mircea Negru (6), Marius Negru (7), Andrei Bondoc (2), Lucian Ignat (2), Deniss Kirsch (1), Rareş Scurt (1), Antonio Gîrban (2), Dragoş Dăneasa (1), Raul Bote (9). Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu.

De același autor

Related Articles