[AUDIO] Handbal, divizia A: CSM Reşiţa a făcut instrucţie cu CSM Oradea

Echipa de handbal CSM Reşiţa rămâne cu un bilanţ perfect în actualul sezon. În etapa a 6-a a diviziei A, rossonerii şi-au bucurat fanii cu încă o victorie categorică: 38-23 contra formaţiei CSM Oradea. Meciul din Polivalenta reşiţeană a fost controlat autoritar de gruparea locală, care şi-a permis să arunce în luptă şi mulţi jucători tineri, de perspectivă. A fost un joc destul de uşor, a spus la final secundul Mişa Rohozneanu, care a vorbit şi despre următorul adversar: SCM Politehnica Timişoara.

“Într-adevăr, a fost un meci ușor pentru noi, pentru că, după cum bine se știe, Oradea s-a înscris în Liga Națională și nu a venit aici cu cea mai bună echipă. Important pentru noi este că am reușit să câștigăm, a jucat toată lumea, și sper ca la meciul cu Timișoara să fim într-o formă  bună, concentrați, și să obținem victoria. Cu cei de la SCM va fi un meci mai dificil decât cel pe care l-am avut cu Oradea. Dacă ne raportăm la ce s-a întâmplat până acum, cred că ne luptăm mai mult cu noi decât cu celelalte echipe. Timișoara este o formație organizată, cu jucători componenți ai lotului pentru categoria lor de vârstă și în ultimii ani nu prea am reușit să câștigăm contra lor. Chiar îmi doresc să câştigăm”

Cel mai eficient jucător ofensiv al Reşiţei a fost de această dată Antonio Gîrban, cu 6 goluri. CSM-ul are acum cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate. Partida următoare, cea cu SCM Poli 2, e programată pe 23 octombrie.

CSM Reșița: Boban Vuița, Bogdan Tomescu (2), Marius Bahan (3), Snezan Radoslavevici (2), Raul Heimbach (5), Mircea Negru (5), Marius Negru (4), Andrei Bondoc (1), Ignat Lucian, Deniss Kirsch (3), Rareș Scurt, Antonio Gîrban (6), Radu Jula (1), Ionuț Tănasă, Dragoș Dăneasa (3), Raul Bote (3). Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles