[AUDIO] Gugulan MTB Race Caransebeş dă drumul la distracţie! Ciclişti şi alergători,profesioniști și amatori, sunt așteptați la o competiţie a prieteniei şi a bunei dispoziţii!

Gugulan MTB Race Caransebeş se pregăteşte să dea iar drumul la distracţie! Ciclişti şi alergători,  profesioniști și amatori de toate vârstele, sunt invitaţi să participe sâmbătă, 18 septembrie la cea de-a doua ediţie a unei competiţii a prieteniei şi a bunei dispoziţii.

Sufletul manifestării este şi anul acesta Tania Pârvu:

”La această ediție așteptăm cel puțin tot atât de mulți concurenți ca și la ediția precedentă. Ne dorim să vină cât mai mulți copii, în ideea de ai ”scoate” la mișcare și să ajungă să meargă cât mai mulți la școală cu bicicleta. Ne dorim cât mai multă mișcare pe două roți la noi în oraș. Le-am pregătit copiilor cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani o tură mai simplă, de 15 km, prin care să-i scoatem din Parcul Teiuș. Am renunțat la tura de 60 km pentru a ne axa mai mult pe începători și amatori. Este o tură ușoară cu ascensiune de 190 m, deci nu este o tură grea. Avem tura de MTB la care, anul acesta, am adăugat și o probă de alergare pe același traseu. Taxa de participare la alergători este de 40 de lei, iar la biciliști de 60 de lei. Participarea copiilor este gratuită. Avem pregătite kit-uri de participare pentru primii 150 de concurenți înscriși. Startul în ambele probe se va da din Parcul Teiuș.  O să avem mulți voluntari pe traseu poziționați în 26 de puncte , puncte de hidratare și în ideea ca participanții să se simtă în siguranță și că sunt pe drumul cel bun. Avem și un program artistic pregătit pentru copii. Sper ca totul să fie bine, cel puțin la fel de frumos ca și la ediția precedentă. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi în acest eveniment”, a spus Tania Pârvu.  

Aşadar, dacă iubeşti mişcarea, fie pe două roţi, fie în alergare, eşti invitat să intri în marea familie Gugulan MTB Race. Startul la distracţie se dă pe 18 septembrie, la ora 11.00 pentru participanții în proba de MTB, iar la 11.20 pentru cei din proba de alergare.

Inscrierile online se încheie în data de 17 septembrie, până acum peste 160 de competitori și-au anunțat prezenta în proba de MTB și aproape 50 la cea de alergare. Sunt participanți din mai multe județe ale țării: Caraș-Severin, Timiș, Hundeoara, Arad, Sibiu și chiar din București, a mai spus principala organizatoare”, Tania Pârvu.  

Gugulan MTB Race Caransebeş 2021 este organizat de Tania Pârvu, cu sprijinul voluntarilor, Primăriei Caransebeș și a diverșilor sponsori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.