[AUDIO] Galeria echipei HC Adrian Petrea reacționează: nu lăsați handbalul din Reșița să moară!

În urma semnalului de alarmă tras de echipa de seniori Handbal Club Adrian Petrea, care caută un oraş în care să evolueze, reprezentanții publicului spectator din Reșița au dorit să transmit un mesaj către toți cei care doresc să ofere sprijin formației astfel încât să nu părăsească orașul din Banatul Montan. Mesajul este transmis de Manolo Camacho, toboșarul galeriei Vulturii Semenicului:

” Aș dori pe această cale să fac un apel către toți susținătorii sportului reșițean. Mă adresez nu numai suporterilor de handbal, ci și celor de la fotbal sau alte discipline. Să vină să susțină echipa HC Adrian Petrea, la toate meciurile de pe teren propriu și să aprecieze eforturile făcute de club pentru a se menține în Liga Națională. Această formație ce aduce cinste Reșiței. Toți suporterii pot să ajute formația, pecuniar sau măcar susținând-o din tribună, la meciurile din polivalenta reșițeană.Să nu lăsăm handbalul reșițean să moară!”

Manolo Camacho a concluzionat cu următorul slogan: ”Adi Petrea nu pleca, Reșița e casa ta!

Recent antrenorul echipei ce evoluează în Reșița, Adrian Petrea a afirmat că formația îşi doreşte mai multe posibilităti financiare, şi pentru aceasta trebuie să se implice în susținerea clubului și alte părți în afară de domeniul privat. Clubul caută soluții și nu exclude mutarea formației de seniori în alt oraș al României.

HC Adrian Petrea va juca vineri, 20 mai, de la ora 18.00, în sala polivalentă din Reșița, prima partidă din faza a III-a a play off-ului Ligii Naționale masculine. Adversarul echipei ce evoluează la Reșița este Dunărea Călărași, împotriva căreia luptă pentru locul 7 în campionat.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles