[AUDIO-FOTO] Tânărul motociclist bănățean Patrick Pascotă de la Racing Team Giroc, comportare foarte bună în Campionatul European și victorii în etapele de Campionat Național

Motocicliștii Ionel și Patrick Pascotă de la Racing Team Giroc, au început în forță în competițiile internaționale.

La Campionatul European din Croația, tânărul pilot Patrick Pascotă a avut o comportare foarte bună, unde a participat pentru prima dată. Patrick a ocupat locul 9 la clasa 300 cmc. Au urmat etapele de campionat național, unde, în creștere de formă, a reușit să claseze pe treapta cea mai înaltă a podiumului.

Tatăl său, Ionel Pascotă, vorbește despre reușitele de la aceste competiții:

” În primul rând, anul acesta ne-am axat mai mult pe fiul meu, Patrick, și am făcut mai multe antrenamente premergătoare Campionatului European. În Croația a participat pentru prima dată la competiția continentală, fiind cel mai tânăr participant. Ne-a surprins cu evoluția, a reușit să încheie pe locul 9, în fața unor concurenți cu experiență. Zilele trecute a participat pe circuitul de la Serres din Grecia la Campionatul European BMU, rezervat sportivilor din țările din Europa de Est , și la  etape din Campionatul Național al României, desfășurate pe același circuit. Patrick a obținut, sâmbătă, locul III în CE și locul I la etapa de CN, ceea ce nu ne-a venit să credem, iar duminică a sosit al doilea la European și tot pe locul I la Național. Nu ne-am așteptat, a avut o ”explozie” în evoluția sa, e din ce în ce mai bun”, a spus Ionel Pascotă.   

La finalul acestei săptămâni vor avea loc, în Slovacia,  noi etape în Campionatul European BMU, rezervat sportivilor din țările din Europa de Est , și noi etape din Campionatul Național al României.