[AUDIO-FOTO] S-a încheiat o nouă etapă din proiectul de reabilitare a stadionului de atletism din Reşiţa

Procesul de reabilitare a stadionului de atletism din cartierul reşiţean Govândari a continuat în ultima perioadă cu lucrările prevăzute în etapa a doua a proiectului. Mai multe suprafeţe de lucru pentru antrenamente au fost acoperite cu tartan, material care conferă un grad ridicat de confort şi rezistenţă. Amănunte ne-a oferit Rusalin Fâc, directorul Clubului Sportiv Municipal din Reşiţa.

“În ultimele săptămâni s-a finalizat etapa a doua la stadionul de atletism, respectiv turnarea suprafeţei sintetice pentru zonele de lucru de la aruncarea suliţei, săritura în lungime şi săritura în înălţime, urmând ca săptămâna aceasta să aibă loc recepţia finală a acestor lucrări. Vor beneficia de noile suprafeţe sportivii de la CSM Reşiţa, CSS Reşiţa şi Liceul cu Program Sportiv. Cam toţi atleţii din Reşiţa se antrenează pe acest stadion”, a declarat directorul Municipalului reşiţean.

Investiţia totală în cadrul proiectului de reabilitare a stadionului de atletism din Reşiţa se ridică la suma de 209.000 de lei.

Cele mai citite

Related Articles