[AUDIO-FOTO] Rezultate meritorii pentru atleții cărășeni în concursurile internaționale și naționale. Cristian Roiban, locul 5 cu echipa României la Campionatele Europene U 23, Sorina Ciuche, locul 5 la Internaționalele României

592

Resițeanul Cristian Roiban a ocupat locul 5 la Campionatele Europene de atletism, întreceri rezervate sportivilor cu vârsta sub 23 de ani și desfășurate la Tallinn, Estonia. El a făcut parte din echipa României, în proba de safeta 4×100 m.

”Suntem bucuroși pentru rezultatele înregistrate în acest sezon și pentru recordurile personale înregistrate”, a spus antrenorul său Octavian Bârsanu:

Vicepreședinte al Federației Române de atletism, antrenorul emerit Cristian Dragomir de la CSS Caransebeș a vorbit în emisiunea ”Cronometrul Performanțelor” despre comportarea atleților români la această competiție internațională, dar și despre rezultatele înregistrate de sportivii săi la Campionatele Internaționale ale României, Campionatul Național de Copii, desfășurate zilele trecute:

Cristian Roiban este component al CS Universitatea Reșița și luna trecută a obținut titlul de campion național la tineret în proba de 100 m, dar și pentru medalia de bronz obținută la seniori. De asemenea, Cristian Roiban a reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului cu ştafeta de 4×100 m a României, la Campionatul Balcanic, desfăşurat la Craiova.

Reprezentativa României se deplasează marți, 13 iulie spre Estonia pentru a lua parte la Campionatele Europene de juniori Under 20.

sursa foto: CS Universitatea Resita/CSS Caransebes