[AUDIO-FOTO] Reşiţa Locomotives, lider în clasamentul CNFA! “Locos” au câştigat şi meciul cu Cluj Crusaders

Jucătorii echipei de fotbal american Reşiţa Locomotives şi-au arătat potenţialul şi în etapa a doua a sezonului. Pe arena Gloria, “Locos” au primit vizita formaţiei Cluj Crusaders, pe care au învins-o clar, cu scorul de 39-2. Un succes cu atât mai frumos, cu cât este primul repurtat în faţa formaţiei clujene. Aceasta e a doua victorie obţinută de “Locomotive” în actualul sezon CNFA, după acel 56-0 reuşit în runda inaugurală pe terenul echipei Bucharest Titans. După două etape, Reşiţa e lider în clasament. Obţinută după un spectacol sportiv deosebit, victoria contra clujenilor a fost una de moral, spune fondatorul Reşiţa Locomotives, Raul Siladi.

“A fost un meci foarte frumos, spectaculos. Cei care au venit la meciul nostru ne-au încurajat, au văzut un spectacol sportiv extraordinar. Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm împotriva celor de la Cluj Crusaders, e prima victorie în faţa lor, deci satisfacţia e foarte mare. Ne-am pregătit foarte bine, iar jucătorii pe care i-am adus la echipă au contribuit decisiv la diferenţa de scor. Remarc toată echipa, chiar n-aş vrea să dau nume. Evident că pe tabela de scor Ronaldo Tomasello are trei touchdown-uri, deci ar ieşi în evidenţă ca marcator, dar n-ar fi reuşit să facă treaba asta fără implicarea întregii echipe. Nu pot să spun că ne aşteptam să fim pe locul I. Ne doream lucrul acesta, ştiam că ne-am pregătit bine, dar până nu am putut să vedem şi adversarii, nu aveam cum să ştim că vom fi pe locul I. Ne bucurăm de poziţia asta, sperăm să o păstrăm şi după etapa viitoare”, a declarat Raul Siladi.

Tot în etapa a doua s-au mai înregistrat rezultatele: Timişoara 89ers – Bucharest Rebels 7-56 şi Mureş Monsters – Bucharest Titans 62-0. În runda cu numărul trei, pe 3 octombrie, Reşiţa Locomotives va primi acasă replica formaţiei Mureş Monsters.

sursa foto: Petre Dalea

Cele mai citite

Related Articles