[AUDIO-FOTO] Prima ediție a Campionatului Național la disciplina Enduro a avut loc la Reșița

111
Enduro
Enduro

 

Astăzi, la Reșița a avut loc a 4-a ediție METAL ENDURO. După ce în 2013 METAL Enduro a fost primul concurs de acest gen din România, în 2016 a fost primul Campionat Național la disciplina Enduro, reprezentând etapa numărul 4 și ultima din sezonul 2016.

Au fost prezenți 96 de concurenți și din fericire nu am avut parte de nici un incident și nimeni nu a pățit nimic. Au venit sportivi din Republica Moldova, din Serbia, însă în Cupa României și Campionatul României nu au punctat deoarece nu sunt cetățeni Români, dar per-total a fost un eveniment reușit, plăcut și sperăm să il putem organiza și în anii  următori” , a spus Cătălin Gavrilă.

 

METAL s-a desfășurat într-un format tip raliu cu 4 probe speciale cronometrate, în principal pe poteci care coboară, dar care au avut și mici zone de urcuș. Competiția a avut loc pe cele 4 probe speciale deja consacrate, care anul acesta au primit și nume inspirate de cei care le-au parcurs de-a lungul timpului: PS1 – Fluturelu, PS2 – Cioara, PS3 – Canada și PS4 – Poezie.