[AUDIO–FOTO] Luptătorii reșițeni și-au asigurat prezența în faza finală a Campionatelor Naționale Individuale de seniori și cadeți

La Târgoviște au avut loc întrecerile Turneului de Calificare Cupa României, Finala Campionatelor Naționale Individuale de seniori și cadeți. „Toți sportivii reșițeni și-au asigurat, datorită evoluției lor, prezența în turneul final”, după cum ne-a asigurat antrenorul antrenorul Florin Dință:

”Toți sportivii noștri s-au calificat la turneul final, printre aceștia îi amintim pe: Vlad Caraș, locul 1 la 125 de kg, la seniori, iar la cadeți Giovani Ciopragă a ocupat locul 1 la categoria 51 kg. Radu Gabriel a încheiat competiția pe locul 2 la 71 kg, iar Raul Badea pe locul 3 la categoria 60 kg. Alți sportivi care s-au calificat în faza finală a Campionatului Național sunt: Florin Gafton, Sabin Stegaru, Gabriel Gălușcă, Andrei Toth și Cosmin Roman, la seniori, iar la cadeți au mai luat parte două fete: Tania Adam și Ionela Cîmpean.”  

La finalul acestei săptămâni este programată o nouă competiție, Turneul de Calificare Cupa României pentru juniori, întreceri ce vor avea loc la Constanța.

Sportivii reșițeni sunt pregătiți de antrenorii: emerit Adrian Dacica și de Florin Dință.