[AUDIO–FOTO] Luptătorii reșițeni și-au asigurat prezența în faza finală a Campionatelor Naționale Individuale de seniori și cadeți

36

La Târgoviște au avut loc întrecerile Turneului de Calificare Cupa României, Finala Campionatelor Naționale Individuale de seniori și cadeți. “Toți sportivii reșițeni și-au asigurat, datorită evoluției lor, prezența în turneul final”, după cum ne-a asigurat antrenorul antrenorul Florin Dință:

”Toți sportivii noștri s-au calificat la turneul final, printre aceștia îi amintim pe: Vlad Caraș, locul 1 la 125 de kg, la seniori, iar la cadeți Giovani Ciopragă a ocupat locul 1 la categoria 51 kg. Radu Gabriel a încheiat competiția pe locul 2 la 71 kg, iar Raul Badea pe locul 3 la categoria 60 kg. Alți sportivi care s-au calificat în faza finală a Campionatului Național sunt: Florin Gafton, Sabin Stegaru, Gabriel Gălușcă, Andrei Toth și Cosmin Roman, la seniori, iar la cadeți au mai luat parte două fete: Tania Adam și Ionela Cîmpean.”  

La finalul acestei săptămâni este programată o nouă competiție, Turneul de Calificare Cupa României pentru juniori, întreceri ce vor avea loc la Constanța.

Sportivii reșițeni sunt pregătiți de antrenorii: emerit Adrian Dacica și de Florin Dință.