[AUDIO-FOTO] Luptătorii reșițeni, pe podium la ”Cupa Hercules” 2022

Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin a organizat o nouă ediție a ”Cupei Hercules”, competiție la care au luat parte peste 200 de sportivi de la 25 de cluburi din țară. Ediția 2022 a fost una care poate fi comparată cu o participare la Campionatele Naționale, atât ca și participare, cât și ca valoare a sportivilor.

Unul dintre organizatori, prof. Florin Dință, antrenor al luptătorilor reșițeni:

”Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin, împreună cu CSS și CSM Reșița a organizat ultima competiție din acest an la lupte libere și lupte feminine în orașul Băile Rculane, ”Cupa Hercules”. Este o competiție de tradiție pentru juniorii cei mici, tot timpul la sfârșit de an și totodată o competiție foarte reușită, care de la an la an devine tot mai puternică. Au participat 25 de cluburi, cu peste 220 de sportivi. Au fost cluburi de la Mangalia, de la 23 August, Tecuci, de la Târgu Mureș, plus toată zona Banatului, de la Craiova, Motru, Hunedoara, de la Drobeta Turnu Severin. O competiție foarte puternică și am participat cu sportivi și de la CSM și de la CSS Reșița, cu 31 de sportivi. Dintre sportivii de la Reșița au obținut locul I: Andrada Dință, Natalia Franț, Ioana Radu, Florentina Sandu, Ana Radu și Ricardo Sarai. Pe locul al doilea s-au clasat: Vlad Dință, Daniel Șendroni, Denisa Pintiliciuc, Carina Orbulescu, Mihai Marila, Rafael Barboș și Tinei Lucas. Pe a treia treaptă a podiumului s-au aflat: Iulia Mihart, Andrei Croitorul, Șașa Hoța, Cristian Cască, Jiulia Silva, Ianis Safer, Lucas Gheorghe, Nicoleta Boha, Denisa Coldușin și Raluca Ionișcu. De pregătirea sportivilor s-au ocupat Adrian Dacica, Constantin Nicolae și Franț Andrei.

Doresc să mulțumesc pentru implicare: Consiliul Județean Caraș-Severin, cluburilor CSM și CSS Reșița, Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin și Primăriei orașului Băile Herculare, care ne-a pus la dispoziția an de an Sala Sporturilor din localitate.

Pentru luptătorii reșițeni urmează o festivitate de premiere organizată în cadrul secției și vacanța prilejuită de sărbătorile de iarnă.  Se dorește  organizarea unui cantonament la începutul lui 2023.

sursa foto: Florin Dinta

De același autor

Related Articles