[AUDIO-FOTO] HC Adrian Petrea Reșița atacă Liga Zimbrilor

Handbal Club Adrian Petrea Reșița susține miercuri, 31 august de la ora 17.00, primul joc din ediția 2016-2017 a Ligii Naționale Masculină, Liga Zimbrilor. Este vorba despre întâlnirea din polivalenta reșițeană cu HC Odorhei. Primele două întâlniri ale reșițenilor sunt programate pe teren propriu.

A Petrea

La început de sezon, antrenorul handbaliștilor reșițeni, Adrian Petrea se declară încrezător în forțele elevilor săi:

” Doresc foarte mult ca să profităm de şansa care am avut-o la tragere la sorţi și anume faptul că disputăm primele două meciuri în sala polivalentă din Reşiţa. Îmi doresc foarte mult să începem cu două victorii prima parte a campionatului pentru ca atunci vom avea un moral foarte bun. Vom prinde încredere în noi că putem reuşi şi lucrurile senzaţionale pe care le-am reuşit şi anul trecut. Mă declar satisfăcut pentru că am reușit să păstrez în proporţie de 98% nucleul de anul trecut , un nucleu de care eu am fost foarte mulţumit şi am fost apreciați pentru munca depusă. Pentru noi ca şi club, în primul an de participare în liga naţională a fost un rezultat foarte bun. Anul acesta tindem la mai mult, ne propunem de la început să accedem în primele echipe ale României.

Toate echipele sunt puternice dacă luăm în ansamblu transferurile locale. Referitor la adversarul de miercuri, 31 august echipa din Odorhei este una puternică, dar asigurăm că nu-i ușor să câștige meciul de la Reșița, în fața unui public numeros și în fața unei echipe care va da totul pe teren.

Echipa HC Adrian Petrea continuă să reprezinte Reșița și se încrede 100% în susținerea autorităților. Suntem la stadiul de discuții , dar ne este din ce în ce mai greu. Anul acesta am reușit să aducem lângă noi câțiva sponsori, cărora le mulțumim pentru că au încredere în noi și sper să nu-i dezamăgim prin prestațiile noastre si să le putem duce imaginea companiilor, numai spre lucruri bune”, a declarat Adrian Petrea.

sursa foto: Fan Club HC Adrian Petrea

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles