[AUDIO-FOTO] Final de an cu rezultate meritorii pentru karatiștii de la CSM Reșița la Cupa Campionilor Europeni WUKF

La Cluj Napoca a a avut loc cea de-a 13-a ediție a Cupei Campionilor Europeni WUKF, unde au participat aproximativ 950 de sportivi din 14 țări. Și sportivii legitimați la Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița au fost prezenți  la această competiție continentală. Au reușit să urce din nou pe podium și să se remarce la categorii în care au evoluat zeci de concurenți.

Maestrul Zoltan Lipan, antrenorul karatiștilor reșițeni:

”Am participat cu 9 competitori, la  kata, kumite și parakarate. La această categorie rezervată persoanelor cu dizabilități, sportiva noastră Daniela Doban a obținut locul întâi. La kata, la 13 ani, am obținut un loc 3 prin Patricia Măciucă și la 10 ani la kumite, cea de-a doua medalie, tot de bronz, obținută de Claudia Nica. Competiția s-a desfășurat pe 2 zile destul de greu, având în vedere că fiecare țară a venit, bineînțeles cu sportivii cei mai buni și astfel au fost categorii de 25-30 chiar și 40 de sportivi pe categorie.

Putem spune că încheiem acest an competițional cu rezultate destul de bune și la această competiție. Sperăm ca în anul 2023 să avem măcar aceleași rezultate ca și anul acesta dacă nu mai bune, pentru că la Naționalele de copii de anul viitor avem speranțe și mai mari de la sportivii noștri.

Sunt mândru de sportivii mei pentru rezultatele obținute anul acesta și doresc să mulțumesc conducerii CSM Reșița și, implicit,  municipalității care a fost alături de noi la multe competiții. Sperăm să primim sprijin și ajutor în continuare.”

Pentru karatiștii de la CSM Reșița urmează vacanța de sărbători , iar de luna viitoare vor relua antrenamentele.

sursa foto: Zoltan Lipan

De același autor

Related Articles