[AUDIO-FOTO] Atleţii de la CSU Reşiţa, de cinci ori pe podium la Naţionale!

Atleţii Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa s-au întors cu cinci  medalii de la Campionatele Naţionale de sală rezervate seniorilor şi categoriei Under 23. Sportivii reşiţeni au cucerit la Bucureşti un titlu naţional, trei medalii de argint şi una de bronz. Cu detalii, directorul grupării Universitatea, Octavian Măzăran.

“Dariana Grigoroiu, sportivă născută în anul 2003 şi aflată în primul an de tineret, a reuşit să obțină locul I şi titlul de campioană națională la tineret în proba de 60 de metri garduri, cu un timp de 8 secunde și 26 de sutimi – ceea ce înseamnă un Personal Best pentru această sportivă. De asemenea, cu acest timp, ea a reușit să se plaseze pe locul doi la categoria senioare. Sportiva este antrenată de profesorul antrenor Ștefan Nagy.

În proba de 200 m, sportiva Petrina Pivniceriu, care este junioară în ultimul an, a reușit un timp de 25 de secunde și 15 sutimi, rezultat cu care s-a clasat pe locul doi la senioare și tot pe locul doi la tineret, reușind să devină vice-campioană națională. De menționat că această sportivă, în prima zi a competiției, a concurat și în proba de 60 de metri plat, unde a reușit să obțină locul patru la tineret și locul cinci la senioare. Vreau să o felicit atât pe sportivă, cât și pe antrenorul care o pregătește. Este vorba despre domnul antrenor Vasile Botoș.

O medalie de bronz a fost obținută de sportivul Cristian Roiban în proba de 60 m plat seniori. Cu un timp de 6 secunde și 80 de sutimi, sportivul antrenorului Octavian Bârsanu a fost la o sutime de locul doi și la trei sutimi de locul întâi, ceea ce ne dă speranțe că pe viitor Cristi Roman poate să obțină, de ce nu, titluri de campion ațional în probele de viteză.
Să nu uităm nici de sportiva Andreea Șuhai, care a concurat în proba de 60 de metri plat, obținând locul şapte la tineret și locul opt la senioare. Per total, putem să spunem că am început bine anul bine, clubul Universitatea Reșița reușind să se menţină în topul fruntaș al cluburilor din țară.”

De același autor

Related Articles