[AUDIO-FOTO] 3 medalii pentru karateka reșițeni la Campionatul Mondial de karate WUKF. Daniela Doban a obținut aurul la categoria sportivilor cu dizabilități

Tinerii karateka de la CSM Reşiţa au participat la Campionatul Mondial de karate WUKF, eveniment care a reunit la Cluj-Napoca sportivi din 39 de ţări. În cadrul unei competiţii de un înalt nivel tehnic, reşiţenii au avut evoluţii bune, concretizate prin trei medalii şi alte câteva clasări aproape de podium.  Daniela Doban a obținut aurul în proba rezervată persoanelor cu dizabilități, iar cu bronzul s-a întors acasă Alexia Lengyel și David Copocean.  

Locuri IV au obţinut mai mulți sportivi: Alexia Lenghyel la kata, 11-12 ani, Petru Bursuc la kumite, 11-12 ani, Dragoș Vizoc la kata, 8 ani, Claudia Nica la kata, 9 ani, Patricia Măciucă la kata, 12 ani. Reșițenii au luat și două locuri VI: Roxana Petrescu la kata, 10 ani și Petru Bursuc la kata, 11-12 ani. Din delegație au mai făcut parte Alexia Deriuș, Maia Wettori, Greta Buzura, Valentina Fizesan, Albert Macamete și Marian Stanca.

Un concurs foarte puternic, dar şi foarte frumos, apreciază maestrul Zoltan Lipan, antrenorul sportivilor de la CSM Reşiţa:


La Mondialul de karate WUKF au participat aproximativ 1500 de sportivi.

Cele mai citite

Related Articles