[AUDIO] Fotbalul american revine în prim plan în Banatul Montan

147

Echipa de fotbal american Reşiţa Locomotives caută tineri care doresc să practice acest sport. Cei care doresc să participe la prima selecţie din anul 2021 sunt aşteptaţi la finalul acestei săptămâni la baza sportivă Mundo, fosta Arsenal din municipiul Reşiţa.

Coordonatorul echipei reşiţene, Raul Siladi, vorbeşte despre activitatea echipei reşiţene de fotbal American la început de an:

”Aşteptăm toţi tinerii dornici să practice un sport nou, toţi îşi pot găsi locul în echipă, indiferent de pregătirea fizică. Ne dorim să avem o participare în Campionatul Naţional şi cu acest prilej vrem să promovăm sportul în general şi fotbalul american. Deocamdată facem selecţie pentru echipele de băieţi, seniori şi juniori. Din păcate, din cauza pandemiei, o parte dintre jucători au renunţat, dar mai avem un nucleu pe care ne putem baza şi în acest campionat. Este puţin probabil să avem parte de un Campionat aşa cum aveam în anii precedenţi, dar este posibil să jucăm în sistem turneu zonal. În ceea ce reducerea riscului de infectare am stabilit ca măsurile de protecţie să fie urmate întocmai.”           

Selecţia pentru echipa de fotbal American Reşiţa Locomotives va avea loc sâmbătă, 6 martie, de la ora 13:00, la stadionul Arsenal.