[AUDIO] Fotbal, Liga III: CSM Reşiţa merge la Cermei, Voinţa Lupac şi Progresul Ezeriş luptă acasă pentru primele puncte ale sezonului

Echipa de fotbal CSM Reşiţa a avut un parcurs perfect în această vară. Rossonerii au şase victorii în amicale, un succes în etapa inaugurală a campionatului Ligii a III-a şi altul în Cupa României. O serie pozitivă pe care gruparea din Valea Domanului speră să o continue şi în acest weekend. În etapa a doua de campionat, formaţia reşiţeană evoluează în deplasare la Gloria Lunca Teuz Cermei. CSM Reşiţa va avea un meci greu, e convins antrenorul Călin Cheregi.

“Întâlnim o echipă foarte bine organizată, chiar dacă sunt tineri, au parte de un antrenor care lucrează foarte bine – și aici îl nominalizez pe Cristian Todea. După cum știți, el a lucrat foarte mulți ani cu Cristi Pustai și, automat, acest lucru își lasă amprenta pe latura tactică la echipa din Cermei. O echipă care joacă acasă bine, joacă mult pe tranzițiile ofensive. Toate gândurile noastre sunt îndreptate acum spre meciul de la Cermei. Nu am realizat absolut nimic până acum, ne facem datoria și urmează ca să ne concentrăm, să ne pregătim cât mai bine. Îi aștept cu nerăbdare pe Sijj și pe Chera, să fie și ei apţi de joc – spre bucuria noastră, ei se antrenează deja împreună cu echipa. Cei doi sunt soluții şi pentru Cermei. În momentul în care vor reveni, cu siguranţă vom arăta și mai bine”, a declarat principalul CSM-ului, Călin Cheregi.

Partida Gloria Lunca Teuz Cermei-CSM Reşiţa, meci din etapa a doua a seriei a 7-a, se dispută sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul comunal din Cermei. Tot sâmbătă, de la aceeaşi oră, joacă şi formaţiile cărăşene din seria a 8-a a Ligii a III-a. Voinţa Lupac primeşte acasă replica echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, iar Progresul Ezeriş întâlneşte pe arena reşiţeană Gloria echipa ACSO Filiaşi.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles