[AUDIO] Fotbal, Liga a IV-a: Mundo şi Magica au făcut spectacol la Reşiţa

Desfăşurată în weekendul pascal, cea de-a 17-a etapă a Ligii a IV-a de fotbal a programat la Reşiţa întâlnirea dintre echipa locală Mundo şi liderul competiţiei, Magica Balta Caransebeş. Disputat pe arena Gloria – noua casă a celor de la Mundo – meciul a oferit puţinilor suporteri din tribune un spectacol fotbalistic atractiv, controlat în general de oaspeţi.

Tinerii fotbalişti de la Mundo au încercat să compenseze lipsa de experienţă cu mult entuziasm, lucru care le-a reuşit doar parţial. Magica a obţinut o victorie scontată, dar diferenţa de pe tabelă n-a fost foarte mare. Nedelcia a marcat primul gol al liderului în minutul 32, iar Stoichescu şi Dovlete au dus scorul la 3-0, în urma golurilor reuşite din penalty în minutele 65 şi 71. Onoarea celor de la Mundo a fost salvată de antrenorul-jucător Cristian Chitucea, care a perforat poarta caransebeşeană în minutul 88, cu o lovitură de cap. Mundo Reşiţa – Magica Balta, scor final 3-1, rezultat care a mulţumit cumva ambele echipe. Mundo capătă experienţă cu asemenea dueluri, a apreciat antrenorul Cristian Chitucea.

Chiar dacă Magica şi-a îndeplinit obiectivul – acela de a securiza cele trei puncte – antrenorul Ion Bica s-a arătat doar parţial mulţumit de prestaţia elevilor săi.

Iată şi celelalte rezultate înregistrate în etapa a 17-a:


CS Oţelu Roşu – Foresta Armeniş 2-0
Recolta Rafnic – CS Oraviţa 4-2
CSO Anina – CS Moldova Nouă 5-0
ACS 2017 Slatina Timiş – Nera Bozovici 4-1
Rapid Buchin – Banatul Ocna de Fier 2-1


În clasament conduce Magica Balta, cu 49 de puncte, secondată de CSO Anina, care are 46 de puncte în cont. Podiumul e completat de Banatul Ocna de Fier, care totalizează 34 de puncte.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles