[AUDIO] Fotbal, Liga a IV-a: campioanele din Caraş-Severin şi Gorj se vor înfrunta în barajul de promovare

La Casa Fotbalului din capitală s-au stabilit duelurile din barajul de promovare pentru Liga a III-a. Sorţii au decis ca echipa campioană din Liga a IV-a Caraş-Severin să înfrunte câştigătoarea din Gorj. Sunt şanse bune ca, din sezonul viitor, fotbalul cărăşean să mai aibă o reprezentantă în Liga a III-a, spune secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Silviu Lupu.

„Evident că ne dorim ca echipa noastră campioană să câștige acest duel cu fruntașa din Gorj, pentru a avea încă o formație în eșalonul valoric superior. În județul care ne va fi adversar sunt două echipe care se bat pentru locul întâi: CSO Turceni și Jiul Rovinari. La noi în județ, lupta e puțin mai echilibrată: este liderul Magica Balta Caransebeș, alături de care se află în lupta pentru titlu ACS Slatina Timiș, Banatul Ocna de Fier şi CSO Anina, care au şanse de a câștiga titlul. Indiferent care va fi numele câștigătoarei din Caraș-Severin, îi dorim mult succes în barajul pentru promovarea în liga a treia.”

În regiunea 4 mai sunt programate duelurile Mehedinţi – Arad şi Hunedoara – Timiş. Barajele de promovare  se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 17 iunie 2023, ora 18:00, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30.

Tabloul complet al barajelor pe cele şapte regiuni:

  • Regiunea 1: Bacău – Neamț, Botoșani – Suceava, Vaslui – Iași
  • Regiunea 2: Sălaj – Satu Mare, Bihor – Cluj, Maramureș – Bistrița-Năsăud
  • Regiunea 3: Alba – Covasna, Harghita – Sibiu, Mureș – Brașov
  • Regiunea 4: Mehedinți – Arad, Hunedoara – Timiș, Gorj – Caraș-Severin
  • Regiunea 5: Teleorman – Vâlcea, Olt – Argeș, Dâmbovița – Dolj
  • Regiunea 6: Ilfov – Călărași, Ialomița – Giurgiu, București – Prahova
  • Regiunea 7: Tulcea – Buzău, Brăila – Galați, Vrancea – Constanța

Cele mai citite

Related Articles