[AUDIO] Fotbal, Liga a III-a: Voinţa Lupac a câştigat duelul cu Pandurii Târgu Jiu II

Voinţa Lupac şi-a mai pus în cont încă trei puncte importante, după victoria obţinută în deplasare contra formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu II. Disputat în cadrul etapei a 11-a a Ligii a III-a de fotbal, meciul de pe arena din Bustuchin a fost câştigat de cărăşeni cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Flavius Lucică (45+1) şi Samuel Urdea (65). Un meci pe care cărăşenii l-au dominat, apreciază antrenorul Voinţei, Lucian Dobre.

” În primul rând, vreau să felicit echipa, ei au fost cei care s-au mobilizat. Am văzut că și-au dorit foarte mult cele trei puncte și s-a și văzut în teren. Au jucat foarte bine și în urma jocului și-au apropiat victoria. Vreau să felicit… nici nu știu, echipa adversă sau primarul din localitatea Bustuchin. O bază senzațională, cum rar am văzut în România. Au absolut toate condițiile de care e nevoie ca să faci performanță. Viitorul Pandurii este o echipă privată și are acces gratuit la toată baza respectivă – mă repet, o bază senzațională.


Meciul a fost la discreția noastră. Ne-am creat foarte multe ocazii de poartă. Din păcate, din cauza tinereții am irosit destul de multe, dar până la urmă s-a văzut că experiența echipei noastre este una peste cea a adversarului. Primul gol a fost marcat de Lucica după o execuție rapidă a lui Jinga şi după o eroare a portarului advers. A fost o indirectă în careu. Al doilea gol a venit după un atac rapid, la capătul căruia Urdea a marcat. Urdea e un jucător foarte tânăr, de altfel, noi ca echipă suntem o formaţie foarte tânără. Eu la fiecare meci am 5-6 jucători tineri în echipă, dar de fapt asta ne-am și propus. Ne-am propus să creștem jucători. În acest meci a jucat şi Marcus Podină, a debutat în liga treia. Un băiat de doar 15 ani, născut în 2007, un produs 100 % al Clubului Sportiv Mundo Reșița. Sperăm să creștem cât mai mulți. Ăsta e de fapt și scopul nostru, să creștem cât mai mulți jucători și să putem să ne autofinanțăm pentru a ajunge la alt nivel și noi.

Urmează meciul cu Aurul Brad, codaşa seriei, dar nu mai există echipe mici şi echipe mari. Este un meci pe care noi o să-l abordăm foarte serios. O să ne pregătim foarte bine săptămâna asta. Recunosc că la ultimele meciuri pe care nu le-am câștigat a fost și vina mea, deoarece am redus puțin intensitatea antrenamentelor, considerând că suntem pe finalul perioadei competiționale, dar cred că a fost o decizie greșită din partea mea. O problemă pe care am remediat-o – de altfel, s-a și văzut la meciul cu Pandurii. Noi ne dorim foarte mult să câștigăm și cu Aurul Brad, sperăm să o facem mult mai clar decât am făcut-o cu Pandurii Târgu Jiu și să ne apropiem din nou cele trei puncte, pentru a rămâne în cursa pentru playoff.”

După 11 etape, Voinţa Lupac are 17 puncte, total cu care ocupă locul 6 în clasamentul seriei a 7-a. În aceeaşi rundă, Progresul Ezeriş a pierdut fără drept de apel meciul disputat la liderul ACSO Filiaşi. Gazdele s-au impus cu 6-0. Cu doar 5 puncte, ezerişenii se află pe poziţia a 9-a, penultima, în ierarhia seriei a 7-a. În etapa următoare, pe 12 noiembrie, ambele formaţii cărăşene vor juca acasă: la Lupac vine codaşa grupei, Aurul Brad, iar Progresul Ezeriş primeşte la Reşiţa replica formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu II.

Cele mai citite

Related Articles