[AUDIO] Fotbal, Liga a III-a: Voinţa Lupac a câştigat duelul cu Pandurii Târgu Jiu II

Voinţa Lupac şi-a mai pus în cont încă trei puncte importante, după victoria obţinută în deplasare contra formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu II. Disputat în cadrul etapei a 11-a a Ligii a III-a de fotbal, meciul de pe arena din Bustuchin a fost câştigat de cărăşeni cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Flavius Lucică (45+1) şi Samuel Urdea (65). Un meci pe care cărăşenii l-au dominat, apreciază antrenorul Voinţei, Lucian Dobre.

” În primul rând, vreau să felicit echipa, ei au fost cei care s-au mobilizat. Am văzut că și-au dorit foarte mult cele trei puncte și s-a și văzut în teren. Au jucat foarte bine și în urma jocului și-au apropiat victoria. Vreau să felicit… nici nu știu, echipa adversă sau primarul din localitatea Bustuchin. O bază senzațională, cum rar am văzut în România. Au absolut toate condițiile de care e nevoie ca să faci performanță. Viitorul Pandurii este o echipă privată și are acces gratuit la toată baza respectivă – mă repet, o bază senzațională.


Meciul a fost la discreția noastră. Ne-am creat foarte multe ocazii de poartă. Din păcate, din cauza tinereții am irosit destul de multe, dar până la urmă s-a văzut că experiența echipei noastre este una peste cea a adversarului. Primul gol a fost marcat de Lucica după o execuție rapidă a lui Jinga şi după o eroare a portarului advers. A fost o indirectă în careu. Al doilea gol a venit după un atac rapid, la capătul căruia Urdea a marcat. Urdea e un jucător foarte tânăr, de altfel, noi ca echipă suntem o formaţie foarte tânără. Eu la fiecare meci am 5-6 jucători tineri în echipă, dar de fapt asta ne-am și propus. Ne-am propus să creștem jucători. În acest meci a jucat şi Marcus Podină, a debutat în liga treia. Un băiat de doar 15 ani, născut în 2007, un produs 100 % al Clubului Sportiv Mundo Reșița. Sperăm să creștem cât mai mulți. Ăsta e de fapt și scopul nostru, să creștem cât mai mulți jucători și să putem să ne autofinanțăm pentru a ajunge la alt nivel și noi.

Urmează meciul cu Aurul Brad, codaşa seriei, dar nu mai există echipe mici şi echipe mari. Este un meci pe care noi o să-l abordăm foarte serios. O să ne pregătim foarte bine săptămâna asta. Recunosc că la ultimele meciuri pe care nu le-am câștigat a fost și vina mea, deoarece am redus puțin intensitatea antrenamentelor, considerând că suntem pe finalul perioadei competiționale, dar cred că a fost o decizie greșită din partea mea. O problemă pe care am remediat-o – de altfel, s-a și văzut la meciul cu Pandurii. Noi ne dorim foarte mult să câștigăm și cu Aurul Brad, sperăm să o facem mult mai clar decât am făcut-o cu Pandurii Târgu Jiu și să ne apropiem din nou cele trei puncte, pentru a rămâne în cursa pentru playoff.”

După 11 etape, Voinţa Lupac are 17 puncte, total cu care ocupă locul 6 în clasamentul seriei a 7-a. În aceeaşi rundă, Progresul Ezeriş a pierdut fără drept de apel meciul disputat la liderul ACSO Filiaşi. Gazdele s-au impus cu 6-0. Cu doar 5 puncte, ezerişenii se află pe poziţia a 9-a, penultima, în ierarhia seriei a 7-a. În etapa următoare, pe 12 noiembrie, ambele formaţii cărăşene vor juca acasă: la Lupac vine codaşa grupei, Aurul Brad, iar Progresul Ezeriş primeşte la Reşiţa replica formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu II.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles