[AUDIO] Fotbal, Liga a III-a: Lupacul primeşte vizita Filiaşiului, Ezerişul pleacă după puncte la Haţeg

În seria a 7-a a Ligii a III-a de fotbal, ultima etapă a sezonului regulat programează la Lupac meciul dintre echipa locală Voinţa şi formaţia doljeană ACSO Filiaşi. Adversara cărăşenilor e pe locul doi al grupei, dar vine după o înfrângere: în runda anterioară, gruparea din Dolj a cedat acasă, scor 0-2, în faţa Viitorului Şimian. Evident, Filiaşiul speră să recupereze la Lupac punctele pierdute în urmă cu o săptămână. La victorie vor juca însă şi cărăşenii, care au de partea lor avantajul terenului şi publicului propriu. Antrenorul Voinţei, Adrian Enăşescu, e optimist înaintea etapei finale:

“Un joc de la care ne așteptăm, să zic aşa, la maximum. Tratăm fiecare joc la victorie, jucăm acasă, am demonstrat că acasă avem forță, practicăm un joc bun. E clar că mă bazez și pe faptul că au revenit cei trei absenți din etapa trecută.(Danci, Avramovici şi Caia, n.r.) Aportul lor va fi unul benefic pentru echipă. În primul rând, ne-am propus să jucăm bine. Și o victorie acasă ar fi nemaipomenită. Mergem pe aceeași linie de a da credit tinerilor. Am debutat deja doi la liga a 3-a și suntem încrezător pentru partida de sâmbătă”, a declarat principalul “croaţilor”, Adrian Enăşescu.

Înaintea acestui joc, Fliaşiul ocupă locul doi cu 37 de puncte, iar Lupacul se află pe 6, cu 24 de puncte în cont. Meciul Voinţa Lupac-ACSO Filiaşi se dispută sâmbătă, 25 martie, de la ora 15.00.

Cealaltă formaţie cărăşeană din seria a 7-a, Progresul Ezeriş, joacă de la aceeaşi oră în deplasare la Retezatul Haţeg. Învinsă în primele două etape din 2023, formaţia cărăşeană speră să încheie sezonul regulat cu un succes de moral, înaintea unui playout care se anunţă foarte greu pentru ezerişeni. Haţegul se află acum pe poziţia a 7-a, cu 12 puncte, în timp ce Ezerişul ocupă locul 9, penultimul al seriei, cu 9 puncte în cont.

De același autor

Related Articles