[AUDIO] Fotbal, Liga a III-a: Lupacul are meci greu la Deva,  Ezerişul înfruntă Aurul Brad în duelul suferinţei

Meciuri grele pentru echipele cărăşene din seria a 7-a a Ligii a III-a: în penultima rundă a sezonului regulat, ocupanta locului 6, Voinţa Lupac va juca vineri, de la ora 15.00, pe terenul liderului CSM Deva. Formaţia cărăşeană nu are o misiune uşoară, dar va face tot posibilul pentru a scoate un rezultat pozitiv, spune antrenorul Adrian Enăşescu.

“Cred că va fi un meci foarte greu, pentru că ei au obiective îndrăznețe, și-au propus să termine pe primul loc. Au și un parcurs bun, dar am încredere că băieții vor evolua la fel ca în meciul cu Şimianul de acasă. Ne ducem să jucăm cel mai bun fotbal al nostru, nu avem nicio presiune a rezultatului. Din păcate, avem indisponibilități: căpitanul Danci este la al 4-lea galben, deci va sta. Avem şi doi accidentaţi. La Avramovici a recidivat o accidentare  mai veche la genunchi, iar Caia încă nu este refăcut 100% și nu ne putem baza pe el. Am încredere în jucătorii care vor intra în primul 11 şi în cei de pe bancă, sper că vor intra la fel de motivați cum au făcut-o și acasă.  Chiar au și marcat cei veniţi de pe bancă. Sperăm să continuăm seria bună, obiectivul nostru este de a ne îmbunătăți jocul și de a da mai multe minute celor tineri.”

Colega de eşalon şi de serie Progresul  Ezeriş va evolua în faţa suporterilor de acasă. Elevii lui Mircea Manu primesc pe arena Gloria replica echipei Aurul Brad. Cele două grupări sunt vecine în partea inferioară a clasamentului: Progresul ocupă locul 8, cu 9 puncte, iar Aurul se află pe poziţia imediat următoare, cu 8 puncte în cont.

De același autor

Related Articles