[AUDIO] Fotbal, Liga a III-a: CSM Reşiţa se întoarce cu un punct de la Lipova

CSM Reşiţa a încheiat nedecis meciul disputat în deplasare contra Şoimilor din Lipova. Aşteptat cu mare interes, derbiul primelor două clasate în seria a 8-a a fost un spectacol sportiv fără goluri, dominat în general de rossonerii reşiţeni. De remarcat că din minutul 60, gazdele din Lipova au evoluat cu un om în minus, după eliminarea lui Bădăuţă, la al doilea galben. Reşiţa putea obţine mai mult din acest joc, a apreciat la final antrenorul Călin Cheregi.

“Referitor la joc, din punctul meu de vedere am pierdut două puncte, pentru că am avut, ca să zic aşa, ostilitățile în mână. Am avut o repriză bună în care gazdele au dat senzația că se mulțumesc cu un egal, sperând să înscrie pe contraatac. Cred că ăsta a cam fost planul lor tactic pentru jocul de azi.
Pe de altă parte, un punct câștigat, pot spune – din cauza faptului că am avut o săptămână cu anumite probleme medicale; odată cu accidentarea lui Ardei, cu accidentarea portarului Căpățână, a trebuit să improvizez, să rotesc, să găsesc un prim 11. Dar, una peste alta, cred că aceia care au intrat în teren sunt de apreciat pentru modul cum s-au comportat.
Un meci frumos, interesant, am avut multe ocazii, dar totuși nu trebuie să omitem faptul că am jucat cu echipa de pe locul doi, o echipă care are o organizare defensivă foarte bună. Se întâmplă în fotbal să ratezi. Dacă e să luăm aspectele pozitive, pot menţiona numeroasele ocazii pe care le-am avut. Aspectul negativ e faptul că le-am ratat pe toate”
, a spus principalul Reşiţei, Călin Cheregi.

CSM Reşiţa a început în formula: Zimmermann, Bărboianu, Erhard, Rimovecz, Gomboş, Fota, Breşneni, Popescu, Drăghiceanu, Negru, Aboubacar. Rezerve: Merau, Bala, Curescu, Velcotă, Chera, Domil, Szijj, Avramovici, Petre. Antrenor principal: Călin Cheregi

Rezultatele etapei a 12-a, seria a 8-a:
Gloria Lunca-Teuz Cermei – Progresul Pecica 3-2
Phoenix Buziaş – ACSB Ineu 0-0
Crişul Chişineu-Criş – Pobeda Star Bîsnov 3-0
Avântul Periam – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-2
Şoimii Lipova – CSM Reşiţa 0-0

După etapa a 12-a, formaţia reşiţeană e în fruntea seriei, cu 27 puncte. Rossonerii au un avans de trei puncte faţă de noua urmăritoare, CSC Ghiroda şi Giamata Vii. Runda următoare e programată în data de 19 noiembrie, când CSM Reşiţa va juca la ocupanta locului 6, Progresul Pecica.

Cele mai citite

Related Articles