[AUDIO] Fotbal, Liga a III-a: CSM Reşiţa pleacă după puncte la Periam. Călin Cheregi: “Sunt convins că îşi vor vinde scump pielea”

După startul perfect de acasă contra echipei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, CSM Reşiţa pleacă după alte trei puncte la ocupanta locului 8, Avântul Periam. Moralul fotbaliştilor rossoneri e unul foarte bun, dar antrenorul CSM-ului cere elevilor săi să rămână concentraţi. Avântul e o formaţie mai bună decât o arată poziţia din clasament, spune Călin Cheregi.

“Un start bun pentru noi, exact așa cum ne-am dorit – dar suntem conștienți că și adversarul cu care jucăm, Periamul, a avut  același start bun, cu o victorie la Cermei.  Au  un joc consistent, ceea ce ne pune în gardă şi ne obligă să tratăm meciul cu maximă seriozitate – pentru că se pare că poziția lor în clasament  nu este una conformă cu realitatea. Încă de luni am menționat aceste lucru în vestiar, prima dată când m-am revăzut cu băieții după victoria din meciul cu Ghiroda. Și pe această cale țin încă o dată să-i felicit pentru meciul bun pe care l-au făcut. Dar am uitat de repede acel meci, acea victorie, pentru că suntem conștienți că ne așteaptă un joc greu,  cu un adversar care sunt 100% convins că își va vinde foarte greu pielea.”

Călin Cheregi a vorbit şi despre problemele de lot cu care se confruntă înaintea meciului de la Periam:

“Din nou avem probleme medicale – și aici mă refer la Drăghiceanu, care va fi nevoit să facă o pauză de șapte zile, dar, spre bucuria noastră, rezultatul RMN-ului  la genunchi este unul bun. Deci, nu este nimic alarmant, doar că are nevoie de o pauză de șapte zile, pe urmă va intra în programul normal al echipei. Probleme de sănătate mai avem cu Breşneni, care după cum bine știți, a ieșit accidentat în prima repriză a meciului trecut. El are câteva zile de repaus, urmând să intre pe parcurs în programul normal al echipei.”

Startul partidei Avântul Periam-CSM Reşiţa se dă vineri, 17 martie, la ora  15.00.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles