[AUDIO] Fotbal, Liga a III-a: CSM Reşiţa întâlneşte Deva la Orăştie, Lupacul şi Ezerişul joacă în faţa propriilor suporteri

Playoff-ul Ligii a III-a de fotbal programează în acest weekend jocurile etapei cu numărul cinci. Liderul seriei a 7-a, CSM Reşiţa, va juca în deplasare cu ocupanta locului doi, CSM Deva. Ambele echipe sunt deja calificate pentru barajele de promovare, aşa că rezultatul partidei nu mai contează în economia seriei. CSM Reşiţa merge totuşi, ca de obicei, la victorie, iar confruntarea cu Deva reprezintă încă un test util în perspectiva meciurilor de baraj, spune antrenorul Dan Alexa.

Meciul CSM Deva – CSM Reşiţa se dispută vineri, de la ora 17.00, pe stadionul Dacia din Orăştie.

În aceeaşi rundă a playoff-ului, ocupanta locului patru, Voinţa Lupac, va primi pe propriul teren replica echipei de pe trei, Pandurii Târgu Jiu. Voinţa vine după o înfrângere dureroasă, 1-2 acasă contra Devei, cu golul victoriei hunedorene marcat în prelungirile partidei. Cărăşenii speră să-şi refacă moralul cu un succes în faţa Pandurilor. Partida Voinţa Lupac – Pandurii Târgu Jiu este programată vineri, de la ora 17.00.

Cealaltă reprezentantă a Caraş-Severinului, Progresul Ezeriş, joacă acasă în playout-ul seriei a 7-a. Sâmbătă, de la ora 17.00, cărăşenii întâlnesc în Valea Domanului formaţia Armata Aurul Brad. Progresul ocupă locul trei al grupei, cu 22 de puncte, în timp ce oaspeţii din Brad sunt pe ultima poziţie, cu 15 puncte în cont.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles