[AUDIO] Fostul medaliat olimpic, gimnastul reșițean Răzvan Șelariu, a oferit o locuință unei familii de nevoiași din Reșița

1998

Fostul gimnast din lotul olimpic al României, reșițeanul Răzvan Şelariu, a decis nu de foarte mult timp să renunțe la locuința socială primită de la Primăria Reșița în anul 2010, drept răsplată în urma obținerii medaliei olimpice în anul 2004. Acesta a oferit imobilul unei familii cu probleme financiare din municipiul Reșița.

”Am considerat că din puținul meu pot face un gest nobil, chiar mă bucur că l-am făcut”, a spus Răzvan Șelariu, care în prezent locuiește în Insulele Feroe:

Sper ca familia aleasă să se bucure de locuință și exemplul meu să fie luat de cât mai multe persoane, care au posibilitatea să facă asta. Am considerat că din puținul meu pot face un gest nobil și mă bucur că am făcut această alegere. Vreau să mulțumesc autorităților pentru implicarea din acest caz, dar și pentru cum a început să arate orașul, lucrurile merg înspre bine”, a afirmat Răzvan Șelariu.

”Familia nevoiașă se află deja în acel apartament”, a spus viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica:

”Suntem plăcut surprinși de gestul pe care l-a făcut Răzvan Șelariu, unul dintre cei mai valoroși gimnaști români, un sportiv care ne-a reprezentat cu cinste la toate competițiile la care a participat. Gestul lui ne-a arătat că Răzvan Șelariu este și viața de zi cu zi un mare OM, nu numai în sport. Este un om care s-a gândit la semenii lui, care a făcut un gest plin de noblețe și îi mulțumim pe această cale. Răzvan Șelariu a cedat apartamentul pe care l-a primit în urmă cu mai mulți ani din partea Primăriei Reșița unei familii de nevoiași. Noi am identificat acea familie și pe această cale și familia și noi, cei din administrația locală îi mulțumim pentru gestul său. Este o familie cu trei persoane din Reșița, care avea o solicitare depusă la Direcția de Patrimoniu și acum se află deja în apartamentul oferit spre locuire de către Răzvan Șelariu. Vor rămâne cât doresc în acea locuință, a concluzionat viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica.  

Performerul Răzvan Șelariu pregătește în prezent lotul național masculin al Insulelor Feroe, după ce timp de 10 ani a antrenat în Qatar.

sursa foto: Razvan Selariu