[AUDIO] Final de tur cu victorie. Handbaliștii reșițeni s-au impus clar la Târgu Jiu

Divizia A de handbal masculin a programat în weekend jocurile etapei a 7-a, ultima din turul întrecerii. De această dată, CSM Reșița a evoluat pe terenul ultimei clasate, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Reșițenii au făcut deplasarea chiar în ziua partidei, dar oboseala drumului nu s-a simţit în jocul echipei. Conform așteptărilor, meciul a fost la discreția rossonerilor, care au condus la pauză cu 21-17 și s-au impus în final la o diferență de 10 goluri: 42-32. O partidă în care tinerii au dat din nou satisfacție, spune coordonatorul secției reșițene de handbal, Marius Bahan.

„A fost un joc pe care noi l-am controlat de la început până la sfârșit. Este adevărat, e puţin dificil să faci deplasările chiar în ziua jocului, dar asta este situaţia momentan. Eu sunt foarte fericit, vreau să-mi felicit colegii. Am făcut o treabă extraordinară. Noi am terminat acum turul, weekendul următor este liber, în sensul că nu sunt meciuri. Pentru noi nu e liber, avem mult de muncit. Suntem tineri, media de vârstă a echipei este de 20 de ani. Pe ansamblu, în acest tur ne-am făcut treaba, iar eu sunt foarte mulţumit. Mă bucur mai ales pentru jucătorii tineri, ei îmi dau multă încredere să mă lupt în continuare, să încerc să aduc alături de noi cât mai multă lume. După două săptămâni o să avem prima etapă acasă, cu SCM Timişoara. Din păcate, restricţiile şi pandemia nu vă lasă să fiţi alături de noi. Voi, spectatorii, ne ajutaţi foarte mult şi o să ne lipsiţi foarte mult. Sperăm ca restricţiile să fie în vigoare doar o lună”, a spus Marius Bahan.

CSM Reșița: Boban Vuița, Ionuţ Tănasă, Marius Negru (5 goluri), Marius Bahan (9), Snezan Radosavlevici (3), Raul Heimbach (4), Daniel Burac (1), Mircea Negru (8), Marian Mitran, Andrei Bondoc (3), Deniss Kirsch (5), Antonio Gîrban (2), Rareş Scurt (1), Dorian Turcuman (1). Antrenor: Radu Bote.

După 7 etape, lider al seriei C este CSM Oradea, cu 21 de puncte. CSM Reşiţa ocupă locul doi, cu 16 puncte, iar podiumul e completat de CS Universitatea Craiova, care totalizează 13 puncte. Pe 13 noiembrie, în prima etapă din retur, rossonerii vor întâlni acasă formația SCM Politehnica Timișoara II, care se află deocamdată pe locul patru, cu 12 puncte.

De același autor

Related Articles