[AUDIO] Final de an cu victorie! Handbalistele junioare ale Reșiței au învins clar echipa Leu Giarmata

Echipa de handbal junioare II a Liceului Traian Vuia din Reșița a încheiat victorioasă și ultimul meci oficial din 2021. În fața inimoșilor suporteri de acasă, elevele profesoarei Lucia Moruț au condus la pauză cu 20 la 13 și s-au impus cu un categoric 35-25 în fața echipei similare a Asociației Sportive Leu Giarmata.  După cele șapte etape disputate în sezonul de toamnă, formația reșițeană a adunat 27 de puncte, total care o plasează în fruntea seriei G, cu două puncte avans în fața urmăritoarei AHC Cîtu Timișoara. Ultimul meci din 2021 a încheiat cu bine un an greu, dar și frumos, spune antrenoarea Lucia Moruț.

“Un joc bun al echipei mele, am câștigat și prima, și a doua repriză. De două etape jucăm fără Slageana Radosavlevici, care este una dintre handbalistele noastre de bază, dar fetele au făcut tot ce au putut și au înlocuit-o cu brio. Eu le felicit din tot sufletul pentru că au terminat cu bine acest an, cu toate că noi am făcut pauză un an și jumătate. Uitați-vă că Reșița este din nou pe locul I la junioare II. Asta nu poate decât să mă bucure, am o mână de fete care sunt extraordinare și le felicit din tot sufletul. Le doresc multă sănătate, iar suporterilor le mulțumesc că au venit iarăși să ne susțină. S-a încheiat și la junioare I, acolo unde am în echipă doar patru fete născute în 2004 și nu am fete de 2003. Joc și acolo cu fetițele de la junioare II. Și la această grupă de vârstă mă bucur că suntem pe podiumul grupei, la un punct de locul doi. Din păcate, cu pandemia aceasta s-au pierdut foarte multe fete”, a spus profesoara Lucia Moruț.

Ne bucurăm că am încheiat anul cu o victorie, a declarat Roxana Voina, una dintre cele mai talentate jucătoare ale liceului reșițean.

“A fost un joc foarte OK, am condus tot meciul. Ne bucurăm că am terminat cu victorie și acest an. Am terminat pe locul I la junioare II, sper să o ținem tot așa și la anul și să ajungem cât mai departe în campionat”, a spus Roxana.

Deși competițiile s-au încheiat, handbalistele reșițene vor continua pregătirea până aproape de Crăciun și vor fi libere doar de sărbători. După Revelion, fetele vor reveni în sală, pentru a pregăti partea a doua a campionatului, care va începe în data de 22 ianuarie.

De același autor

Related Articles